Futsal-Naiset kohti pudotuspelejä!
SeuraJulkaistu: 21.03.2024 10.25

Futsal-Naiset kohti pudotuspelejä!

Hienosti sujuneen runkosarjan jälkeen Ylöjärven Ilveksen naisten futsal-edustusjoukkueella kevät huipentuu lauantaina 23.3. alkaviin pudotuspeleihin. Kysyimme joukkueen vastuuvalmentajalta Vesa Parviaiselta joukkueen fiiliksiä pudotuspelien alla.

Onnittelut runkosarjan 2. sijasta! Millainen on joukkueen kisakunto nyt ja kuinka olette valmistautuneet alkaviin pudotuspeleihin?

"Joukkueen kunto on pudotuspeleihin lähdettäessä erinomainen. Terveystilanne on hyvä ja valmistautuminen noudattelee kutakuinkin samaa kaavaa kuin runkosarjankin peleihin."

Viime kevät päättyi komeasti pronssiin, onko nälkä kasvanut tälle vuodelle? Ja miten se näkyy joukkueessa?

"Viime kauden pronssi oli kevään loukkaantumissuma huomioiden aika maximisaavutus, mutta jätti sopivasti nälkää uudelle kaudelle. Pelaajista on koko kauden pystynyt aistimaan, mitä pelejä odotellaan. Nyt kun ne ovat vihdoin käsillä, näkyy se kaikessa tekemisessä treenikentällä. Puolivälierät ovat kaikkien pudotuspelisarjojen raaimpia pelejä, koska jatkoon menevä pelaa mitaleista ja tippuvalle kaudesta jää luu käteen. Lisäksi paras kolmesta järjestelmä jättää myös sattumalle hieman enemmän vaikutusvaltaa kuin pidemmät sarjat."

Millainen vastustaja on puolivärierävastus GFT?

"GFT on pudotuspelien vakiojoukkue, jota vastaan on kahtena viime pudotuspelikeväänä väännetty. Tiukkoja pelejä on varmasti luvassa myös tällä kertaa."

Millaisia terveisiä haluatte lähettää faneille ja kotiyleisölle?

"Toivottavasti Urheilutalolle saadaan tänäkin keväänä paljon yleisöä paikalle tunnelmaa luomaan ja joukkuetta tukemaan. Tässä lajissa kotiyleisön kannustuksella on todellakin merkitystä."

Puolivälierien vieraspeli la 23.3.2024 klo 13.00 Espoossa ja kotipelit Urheilutalolla la 30.3.2024 klo 15.00 ja tarvittaessa sunnuntaina 31.3. klo 15.00.

Joukkueen pelit näkee livenä myös Ruutu+ -palvelusta, johon voi joukkueelta ostaa koodeja hintaan 35€/3kk, ota yhteyttä: fs.naiset@ylojarvenilves.fi.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN MEIDÄN JOUKKUE VOITTOON!

Ota myös seurantaan naisten joukkue Instassa: www.instagram.com/yilvesnaisetfs

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7