Pelipassit ja vakuutukset

Pelipassit

Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva pelipassi osallistuakseen virallisiin otteluihin. Pelipassi on voimassa kalenterivuoden (1.1.-31.12).

Pelaaja tai hänen huoltajansa ostaa pelipassin Palloliiton henkilörekisteristä eli Pelipaikasta, ennen kauden ensimmäistä virallista ottelua.

PELIPAIKKA ohjeet ja kirjautuminen.

HUOM! Samalla pelipassilla voi pelata sekä jalkapalloa että futsalia. Pelipassi ostetaan toisen lajin kautta, jonka lisäksi toisen lajin rekisteröinti pitää myös uusia (maksutta) pelipaikassa.

Vakuutukset

Jokaisella pelaaja tulee olla voimassa oleva vakuutus (oma vakuutus tai Palloliiton tarjoama vakuutus) osallistuakseen ikäluokan toimintaan (pelit ja harjoitukset).

Pelaaja tai hänen huoltajansa toimittaa ikäluokkansa joukkueenjohtajalle todistuksen vakuutuksen voimassaolosta allekirjoitettuna ennen vuoden ensimmäistä tapahtumaa. Todistuksella sitoudutaan siihen, että pelaajalla on vakuutus voimassa koko pelipassikauden ajan.

HUOM! Pelipassivakuutukset ovat voimassa sekä jalkapallossa että futsalissa eli yksi vakuutus riittää molempiin. Muista tämä, kun rekisteröit itsellesi/lapsellesi toista lajia.