Pelipassit ja vakuutukset


Jalkapallon ja futsalin pelipassit

Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva pelipassi osallistuakseen virallisiin otteluihin. Pelipassi on voimassa kalenterivuoden (1.1.-31.12.). Pelaaja tai hänen huoltajansa ostaa pelipassin Palloliiton henkilörekisteristä eli Pelipaikasta ennen kauden ensimmäistä virallista ottelua.

Kirjautuminen pelipaikkaan ja pelipassin ostamisen ohjeet

HUOM! Samalla pelipassilla voi pelata sekä jalkapalloa että futsalia. Pelipassi ostetaan toisen lajin kautta, jonka lisäksi toisen lajin rekisteröinti pitää myös uusia (maksutta) pelipaikassa.


Salibandyn pelipassit

Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva pelipassi osallistuakseen virallisiin otteluihin. Pelipassi on voimassa ajalla 1.8.-31.7. Pelaaja tai hänen huoltajansa ostaa pelipassin viimeistään ennen kauden ensimmäistä virallista ottelua.

Lisätietoa salibandyn pelipassista


Vakuutukset

Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa kilpaurheilun kattava vakuutus (oma vakuutus tai Palloliiton/Salibandyliiton tarjoama vakuutus) osallistuakseen ikäluokan toimintaan (pelit ja harjoitukset). Kokeilujakson aikana (2 viikkoa) pelaajat on vakuutettu seuran toimesta.

Pelaaja tai hänen huoltajansa toimittaa ikäluokkansa joukkueenjohtajalle todistuksen vakuutuksen voimassaolosta ennen vuoden/kauden ensimmäistä tapahtumaa. Vakuutus todistetaan sähköisellä lomakkeella, jonka saa joukkueenjohtajalta. Mikäli pelaajalla on oma tapaturmavakuutus, tulee pelaajan tai pelaajan huoltajan lähettää todistus vakuutuksesta sähköpostitse joukkueen sähköpostiosoitteeseen. Todistuksella sitoudutaan siihen, että pelaajalla on vakuutus voimassa koko pelipassikauden ajan.

HUOM! Jalkapallon ja futsalin pelipassivakuutukset ovat voimassa molemmissa lajeissa eli yksi vakuutus riittää molempiin. Muista tämä, kun rekisteröit itsellesi/lapsellesi toista lajia.

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7