Seurapäivät jäsenistölle 18.5.2024
SeuraJulkaistu: 15.05.2024 12.39

Seurapäivät jäsenistölle 18.5.2024

Seura haluaa yhteisöllisyyden tukemiseksi ja seuran eteen tehdystä hyvästä työstä kiitokseksi tarjota jäsenilleen ja heidän perheilleen mukavan ja rennon tapahtuman omalla hallillamme. Tapahtumassa on mm. lapsille ja aikuisille mukavaa yhteistä touhua, kahvio, seuran vaatemyyntiä edullisesti sekä fanituotemyyntiä ja mahdollisuus myydä ja ostaa peräkonttikirppiksellä, joka pystytetään hallin parkkipaikalle.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki seuran pelaajat, toimihenkilöt ja heidän perheensä (myös mummot, sedät, kummit, jne.).
Tapahtuma on maksuton, mutta ostoksia varten kannattaa varautua jollain seuraavista maksutavoista: kortti, mobilepay tai käteinen.

Peräkonttikirppikselle voi tulla myymään esim. pieneksi jääneitä varusteita ja seuravaatteita tai mitä tahansa käyttökelpoista tavaraa, joka mahtuu autoon/auton takakonttiin (ei peräkärryjä). Maksutavoiksi kirppismyynnissä suositellaan mobilepayta tai käteistä, jolloin myyjän tulee itse varata pieni vaihtokassa. Myyntipaikan voi varata ilmoittautumisen yhteydessä.

Pyydämme osallistujia täyttämään lyhyen ilmoittautumislomakkeen osoitteessa: https://www.ylojarvenilves.fi/lomakkeet/8707/ilmoittautuminen-seurapaiville-2024

Toivottavasti saadaan YIlvesläisiä sankoin joukoin liikkeelle! :)

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7