Ylöjärven Ilves ry perustaa Pesäluola-rahaston tukemaan lasten ja nuorten harrastamista
17.1.2019 16:52 Uutiset / Seuran etusivu

Pesäluola-rahasto tukee vähävaraisista perheistä tulevien lasten ja nuorten harrastamista seurassa

Ylöjärven Ilves ry on päättänyt perustaa Pesäluola–tukirahaston. Rahaston tarkoituksena on turvata lasten ja nuorten mahdollisuudet liikuntaharrastuksen aloittamiseen tai jatkumiseen seurassa niille perheille, joilla on taloudellisen tilanteen vuoksi vaikeuksia selvitä harrastuksen kustannuksista.

Ylöjärven Ilves liikuttaa tällä hetkellä yli 800 lasta ja nuorta. Seuran ikäluokkatoiminnan toimintamaksut ovat alueellisesti kohtuullisella tasolla ja tänä talvena alkanut harrastetoiminta tuo sekä hinnaltaan että lähtötasoltaan toiminnan entistä useamman lapsen ja nuoren ulottuville. Rahaston perustaminen on osa seuran keskeistä tavoitetta laajentaa matalan kynnyksen harrastamisen mahdollisuuksia.

Ikaalisten Säätöpankkisäätiö myönsi 2.500 euron apurahan ja Jalkapallo-Säätiö 1.000 euron avustuksen rahaston perustamiseen

Ikaalisten Säästöpankkisäätiö myönsi Ylöjärven Ilvekselle 2.500 euron apurahan rahaston perustamiseen. Apurahan luovutustilaisuus oli Aito Säästöpankin tiloissa 28.11.2018. Apurahan otti vastaan Ylöjärven Ilveksen puheenjohtaja Joni Ojamäki.

Jalkapallo-Säätiön hallitus kokoontui 17.12.2018 ja päätti avustuksista vuodelle 2018. Ylöjärven Ilvekselle myönnettiin 1.000 euroa vähävaraisten tukirahaston perustamiseen.

Ikaalisten Säästöpankkisäätiön ja Jalkapallo-Säätiön myöntämien apurahojen lisäksi Ylöjärven Ilves ry on päättänyt sijoittaa 1.000 euroa perustettavaan rahastoon. Seuran hallituksen kaikki jäsenet ovat päättäneet tukea myös rahastoa sijoittamalla toimikaudelta 2018-2019 myönnettävät kokouspalkkionsa perustettavaan rahastoon.

Avustusten haku avoin kaikille perheille

Perheet voivat hakea avustusta rahastosta suoraan Ylöjärven Ilves ry:ltä. Ehdotuksia avustusten saajiksi voivat antaa myös esimerkiksi ikäluokkien toimihenkilöt tai seuran yhteistyökumppanit. Avustusten hakuajoista ilmoitetaan erikseen seuran toimesta ja Ylöjärven Ilves ry:n hallitus käsittelee kaikki avustushakemukset. Ylöjärven Ilves toivottaa kaikki uudet yhteistyökumppanit tervetulleeksi tukemaan rahaston kautta lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrastamista Ylöjärven alueella.

Ylöjärven Ilves ry on vuonna 1990 perustettu urheiluseura. Olemme jalkapallon ja futsalin kasvattajaseura. Toimintaamme ohjaavat arvomme: iloitsemme yhdessä, välitämme toisistamme, haluamme kehittyä joka päivä ja kannamme vastuumme kasvattajina. Yhdessä olemme seura.

Rahastoon liittyvät yhteydenotot:

Sami Päivinen, toiminnanjohtaja, sami.paivinen(at)ylojarvenilves.fi
Joni Ojamäki, puheenjohtaja, joni.ojamaki(at)ylojarvenilves.fi


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
Kategoriat