Oletko sinä meidän uusi toiminnanjohtaja?
SeuraJulkaistu: 28.02.2023 12.48

Oletko sinä meidän uusi toiminnanjohtaja?


Ylöjärven Ilves on 1990 perustettu monilajiseura. Seurassa on nykyisin yli 800 jalkapallon, futsalin ja salibandyn harrastajaa. Missiomme on tarjota elinikäinen yhteinen harrastus, visiomme on olla esimerkillinen kasvattajaseura ja paikallinen yhteisö.

Etsimme nyt uutta toiminnanjohtajaa johtamaan seuran operatiivista toimintaa. Seurassa työskentelee tällä hetkellä toiminnanjohtajan lisäksi kokoaikainen harrastetoiminnan vastaava sekä kolme osa-aikaista työntekijää omilla vastuualueillaan. Lisäksi seuran toiminnassa on mukana noin 150 aktiivista ympärivuotista vapaaehtoista toimihenkilöä.

Edellytämme sinulta toiminnanjohtajana, että koet seuramme arvot omaksesi ja haluat kehittää seuraa eteenpäin. Odotamme, että olet energinen, asiakaspalveluorientoitunut, organisointikykyinen, hyvä tiimipelaaja sekä luonteva ja rohkea kommunikoimaan sekä seuran sisällä että sidosryhmien ja seuraverkoston parissa. Osaat tarttua asioihin oma-aloitteisesti ja lähteä viemään asioita käytäntöön reippaasti. Olet aktiivinen tekijä ja haluat kantaa vastuuta. Uskallat myös rohkeasti hypätä kentälle kohtaamaan harrastajiamme ja vapaaehtoisiamme.

Arvostamme erityisesti urheiluseuratoiminnan kokemustasi, näyttöjä tarvitsemiemme sisäisten palveluiden kehittämistyöstä, kokemusta ja ymmärrystä valmennustyön ja vapaaehtoistyön arjesta sekä innokkuutta markkinointiin. Katsomme eduksesi kokemuksesi vastaavista tehtävistä sekä soveltuvan koulutustaustasi.

Tarjoamme loistavissa ympärivuotisissa harrastusolosuhteissa nuorekkaan ja kehittyvän työyhteisön sekä laajan vapaaehtoistoimijoiden joukon, monipuoliset tehtävät toimistossa ja kentän laidalla.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko) ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta sitä tehdään osittain myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoja antaa seuran puheenjohtaja Ari-Pekka Kangasmäki, puh. 0400 620626 tai sähköpostitse puheenjohtaja@ylojarvenilves.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla puheenjohtaja@ylojarvenilves.fi.