Ylöjärven Ilveksen uusi puheenjohtaja ja hallitus valittu
SeuraJulkaistu: 02.11.2021 14.27

Ylöjärven Ilveksen uusi puheenjohtaja ja hallitus valittu

Sunnuntaina 17.10.2021 järjestetty Ylöjärven Ilves ry:n sääntömääräinen syyskokous on valinnut seuralle uuden puheenjohtajan ja hallituksen kaksivuotiselle toimikaudelle 2021-2023.

Syyskokous valitsema uusi puheenjohtaja on Ari-Pekka Kangasmäki. 58-vuotiaalla IT-maailmassa työskentelevällä Kangasmäellä on pitkä jo vuodesta 2006 alkanut seurahistoria, joista viimeiset kuusi vuotta hän on toiminut myös seuran hallituksen jäsenenä. Uudelta puheenjohtajalta löytyy edeltäjänsä tavoin vahvan hallinnollisen osaamisen lisäksi näkemystä kenttä- ja valmennustoiminnan kehittämiseen, mittavan pelaaja- ja valmennustaustan lisäksi hän on suorittanut Suomen Palloliiton UEFA B- ja UEFA Futsal B -valmentajalisenssit.

Uusina hallituksen jäseninä aloittavat seuran toiminnassa pitkään mukana olleet Heidi Hongisto, Mikael Hongisto sekä Jenni Veijonen. Ennestään seuran hallitukseen kuuluneet Juha Kanto ja Esa Linjamaa valittiin jatkokaudelle. Hallituksen jäsenten vastuuroolit tarkentuvat ensimmäisissä kokouksissa.

Vuodesta 2019 puheenjohtajana toiminut Joni Ojamäki luopuu luottamustehtävästä siviilikiireiden vuoksi. Ojamäki kiittää seuran sitoutuneita vapaaehtoistoimijoita, luottamushenkilöitä vuosien varrelta sekä henkilökuntaa yhteistyöstä seuran toiminnassa ja kehittämisessä. Ylöjärven Ilves kiittää Jonia merkittävästä seuran eteen tehdystä kehitystyöstä ja toivottaa onnea sekä menestystä jatkoon.

Uutena puheenjohtajana aloittava Ari-Pekka Kangasmäki näkee seuran lähitulevaisuuden myönteisenä. "Kahden erittäin poikkeuksellisen kauden jälkeen toiveissa on mahdollisimman normaali jakso, jolloin voimme jatkaa seuran kehittämistä ja suunnitelmallista toimintaa. Olosuhteethan ympärivuotiseen harrastamiseen ovat loistavat", Kangasmäki linjaa.

Lisätiedot
Ari-Pekka Kangasmäki
puheenjohtaja
Ylöjärven Ilves ry
puh. 0400 620 626
ari-pekka.kangasmaki@ylojarvenilves.fi