Uusi seurapalvelupäällikkö esittäytyy
15.1.2020 13:53 Uutiset / Seuran etusivu

Uusi seurapalvelupäällikkö esittäytyy

Tervehdys ylöjärveläinen jalkapalloväki!

Aloitin tämän viikon alussa työt Ylöjärven Ilveksen seurapalvelupäällikkönä. Hienoa päästä osaksi yhteisöänne, jonka kehitystä olen pirkanmaalaisena jalkapalloihmisenä seurannut jo usean vuoden ajan.

Olen 32-vuotias Tampereen Tammelassa asusteleva urheilutradenomi ja liikuntaneuvoja. Valmistuin keväällä 2018 Jyväskylän ammattikorkeakoulun Sports Management and Sports Marketing -koulutusohjelmasta ja viimeisen vuoden ajan olen työskennellyt Riihimäen Palloseurassa seurakoordinaattorina.

Urheilu ei rajoitu ainoastaan työaikaan, vaan on iso osa myös omaa vapaa-aikaani ja oma lajitaustani onkin juuri futsalin ja jalkapallon puolelta. Tällä hetkellä toimin Vehmaisten Urheilijoissa alueellista Futsal Kakkosta ja jalkapallon 4. divisioonaa pelaavissa joukkueissa pelaajavalmentajan ja joukkueenjohtajan rooleissa.

Tulemme varmasti toisillemme tutuiksi jo lähiviikkojen aikana. Tulkaa rohkeasti nykäisemään hihasta. Nähdään uudella Ylöjärven Ilves Areenalla, seuran toimistolla ja muissa tutuissa paikoissa!

Jalkapalloterveisin
Otso Lepomäki, Ylöjärven Ilves
Puh. 045 859 3790
otso.lepomaki@ylojarvenilves.fi


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat