Otteluennakko Yilves- FTK
29.12.2019 16:12 Uutiset / Naiset FS

Kuva: Jimi Soinila Photography

Maanantaina 6.1.2020 Ylöjärven Ilveksen vieraaksi Urheilutalolle saapuu FTK Kemi-Tornio.

Naisten Futsal-Liiga 2019-20 on puolessa välissä ja matka kohti kevättä on valmis alkamaan. Vastustajaksi saapuva FTK on pisteen Ylöjärven Ilveksen perässä. Molemmat joukkueet tavoittelevat tiukasti paikkaa kuuden parhaan joukkoon tarviten yhtä lailla lisäpisteitä. Tämä tuo sopivasti lisämaustetta otteluun ja pudotuspelimaista taistelua. FTK tulee Ylöjärvelle taatusti pisteidenryöstö ja revanssi mielessä. Ylöjärven Ilveksen pitää olla hereillä FTK kapteeni Anna Keräsen ja Sanna Raution piiskatessa joukkojaan urheilutalolla.

Päävalmentaja Vesa Parviainen, pitkältä reissulta paluumatkalle 2 pistettä bussin mukana lämmittää? "Kyllä lämmittää ja ei lämmitä. 3-0 johtoaseman sulaminen ei tietty ole koskaan hyvä juttu. Toisaalta ensimmäistä kertaa voitto Torniosta, vihdoinkin 2 pistettä tuliaisena Putaan hallista. Joukkueelta hienoa tekemistä ja hyvät fiilikset tuosta reissusta. Ja hei, tehtiin taas maaleja."

Pohjoisen vieras FTK saapuu nyt vuorostaan vieraaksi. Millä pisteet pidetään kotiluolassa? "Tietty tekemällä maali enemmän kuin vastustaja. Vakavammin, asenne tekemisen suhteen pitää olla kunnossa. FTK rankaisee armotta mikäli keskittyminen tekemiseen pääsee herpaantumaan. Meiltä pitää löytyä vastustajaa enemmän voitontahtoa, halua voittaa. Pääsemme takaisin kotiluolaan ja Hienot Haasteet-sarja jatkuu."

Viime pelin raportti ja maalikostee löytyy:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#nafuli_09_2019   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat