P17 komiasti välieriin futsalin SM-lopputurnauksessa
Julkaistu: 16.03.2019 00.00

P17-joukkueen ensimmäinen päivä futsalin SM-lopputurnauksessa alkoi tahmeasti 0-1 tappiolla Oulun Tervareita vastaan. Lajinomaisesti kulmapotkusta puskemalla tehty Tervareiden maali ratkaisi ottelun eikä maalinteon kanssa koko päivän tuskaillut ilveslauma saanut palloa maaliviivaa lähemmäksi kahdenkymmenen minuutin aikana.

Toisessa ottelussa Suonenjoen ylpeys SuPa piti maalinsa puhtaana 16 minuuttia, kunnes koko päivän puolustuksen viimeisenä lukkona häärinyt maalivahti Saku Pajunen vapautti Vili Sompin maalintekoon. Pelin aikana maalipaikkoja aukesi molempiin päihin, mutta loppuvihellyksen jälkeen tulostaululla komeili kuitenkin ansaitusti 1-0 Ylöjärveläisvoitto.

Päivän kolmannessa pelissä ratkaistiin alkulohkon kakkospaikka, joka takaisi myös lipun sunnuntain mitalipeleihin. Kauniaisten IFK eli kavereittein kesken Grani puolusti tiiviisti alusta lähtien, mutta Nemo Asumalahden syöttö 13 minuutin kohdalla tavoitti Vili Sompin puolustuksen keskeltä ja tarkka kärkkärisijoitus livahti maalivahdin estelyistä huolimatta verkon perukoille. Muutamaa minuuttia myöhemmin Nemo taräytti vielä toisenkin maalin ja peli alkoi näyttää liiankin selvältä. Grani pääsi vielä nopealla kulmalla maalin päähän, mutta 2-1 voitto takasi paikan välierässä oman lohkonsa voittanutta Honkaa vastaan.

Ottelu alkaa Seinäjoki Areenalla sunnuntaina 17.3.2019 klo 13.00. Tervetuloa kannustamaan pojat mitaleille.