Paleleeko jalkoja? Ei hätää, YIlveksen salibandyjoukkueilla on sukkia myynnissä!
Julkaistu: 08.09.2021 07.00

Paleleeko jalkoja? Ei hätää, YIlveksen salibandyjoukkueilla on sukkia myynnissä!

Ylöjärven Ilveksen tyttöjen ja naisten salibandyjoukkueet ovat aloittaneet toimintansa viime kuukausina. Toiminnan käynnistäminen vaatii kaiken taustatyön lisäksi taloudellista panostusta, kun muun muassa joukkueiden varusteet on hankittava kokonaan alusta alkaen.

Jo keväällä uusien salibandyjoukkueiden yhteisessä kausi-infossa päätettiin pelaajien ja vanhempien kesken, että kauden 2021-22 alkupuolella järjestetään kaikkien salibandyjoukkueiden yhteinen varainkeruu sukkien myynnillä. Varainkeruuseen liittyvä myyntikampanja on nyt käynnissä 15.9.21 saakka ja tuotot jaetaan kaikille salibandyjoukkueiden pelaajille tasaisesti.

Mikäli sukkavarastosi ovat tyhjentyneet, lastesi jalat ovat taas kesän jälkeen yllättäen kasvaneet tai haluat vaikkapa ilahduttaa läheistäsi lahjalla (mm. isänpäivä ja joulu lähestyvät taas), kurkkaa meidän myyntituotteemme ja tue samalla Ylöjärven Ilveksen tyttöjen ja naisten salibandyjoukkueiden toimintaa!

Tässä vielä etämyyntilinkki: https://tiimit.jar-x.fi/tilaa/82652-14837/

Muista lisätä tilauksen vahvistuksen yhteyteen nimesi ja yhteystietosi, jotta tavoitamme sinut ja saat tilaamasi tuotteet itsellesi! Mahdolliset toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.

Jar-X Oy valmistaa kotimaisia ja laadukkaita GreenGo-sukkia. Sukat ovat Avainlippu-tuotteita, mikä tekee niistä haluttuja. Sukat valmistetaan Jar-X Oy:n omassa tehtaassa Orivedellä, joten osallistumalla myyntikampanjaamme tuet myös suomalaista yrittäjyyttä ja työllistät suomalaisia.

KIITOS TUESTANNE!

Ylöjärven Ilveksen T10 (2012-2013), T12 (2009-2011) ja Naisten salibandyjoukkueet

Lisätietoja:
Jenni Veijonen
Salibandyvastaava
Ylöjärven Ilves salibandy
p. 045 630 8489
jenni.veijonen@ylojarvenilves.fi


Kuva: Jenni Laukkanen

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7