Salibandytoiminnan käynnistämisprojektin viimeinen palaveri pidetty
Julkaistu: 03.06.2021 20.00

Salibandytoiminnan käynnistämisprojektin viimeinen palaveri pidetty

Ylöjärven Ilves päätti aloittaa jalkapallon ja futsalin rinnalle uutena lajina salibandyn, jolloin uuden toiminnan käynnistämistä varten perustettiin projektiryhmä. Tänään eli torstaina 3.6.2021 pidettiin projektiryhmän viimeinen palaveri projektipäällikön johdolla. Salibandytoimintaa varten on tehty viime kuukausina todella paljon valmisteluja ja uusi kausi 2021-22 päästään käynnistämään hyvillä mielin. Vielä on toki toimihenkilöpalavereita ja varustehankintoja edessä kesän aikana, mutta palaset ovat loksahdelleet mallikkaasti paikoilleen uusia asioita järjestäessä.

Mikäli haluat tulla kanssamme pelaamaan salibandyä, ilmoittautumaan pääset täältä. Joukkueita on muodostumassa tässä vaiheessa naisille ja tytöille. Lisäksi syksylle on suunnitteilla salibandykerhoja ja harrasteryhmiä pojille ja tytöille.

Iso kiitos koko projektiryhmälle, seuramme työntekijöille sekä hallitukselle hyvin käynnistyneestä yhteistyöstä ja uuden toiminnan aloittamisesta! Suuret kiitokset myös pelaajille ja toimihenkilöille kiinnostuksesta YIlveksen salibandytoimintaa kohtaan!

Yhdessä olemme seura!

Kiitollisin mielin
Jenni Veijonen
Projektipäällikkö
Ylöjärven Ilves salibandy
p. 045 630 8489
jenni.veijonen@ylojarvenilves.fi
www.ylojarvenilves.fi





Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7