T12-sarjaturnaus 16.10.21 pelattiin Janakkalan liikuntahallilla
Julkaistu: 17.10.2021 12.00

T12-sarjaturnaus 16.10.21 pelattiin Janakkalan liikuntahallilla

Syysloma aloitettiin T12-sarjaturnauksella Janakkalassa lauantaina 16.10.21. Ylöjärven Ilves valkoinen pelasi omat pelinsä aamupäivällä ja Ylöjärven Ilves punainen saapui Janakkalaan iltapäivän puolella.

Joukkueiden maskotti Taavi starttasi matkansa Ylöjärveltä vastuuvalmentaja Jennin ja hänen tyttärensä Minean kyydissä jo aamulla ennen klo 8.

Ylöjärven Ilves valkoinen verrytteli ensin raikkaassa ulkoilmassa, jonka jälkeen siirryttiin Janakkalan liikuntahallin hienolle sisäjuoksuradalle tekemään viimeisteleviä lämmittelyliikkeitä. Ennen pelin starttia otettiin kentällä vielä nopeat spurtit.

Ensimmäisessä ottelussa YIlves valkoinen kohtasi Classicin. Matsi oli äärimmäisen tasainen ja ison osan ottelusta YIlves oli johtoasemassa. Viimeisessä erässä Classic kuitenkin tuli yhden maalin verran ohi vieden pisteet kotiin. Ottelu päättyi lopulta 3-4 Classicille. Valmentajat ja myös taustajoukot olivat kuitenkin äärimmäisen ylpeitä tytöistä, koska pelissä oli nähtävissä hurjasti kehitystä ja selvästi treenatut asiat alkavat siirtyä myös pelikentälle.

Toisessa ottelussa YIlves valkoinen kohtasi Pirkat Bluen. YIlves avasi pelin vahvasti tehden ottelun ensimmäisen maalin, kun peliä oli pelattu vasta 16 sekuntia! Sen jälkeen Pirkat kuitenkin käynnistivät oman pelinsä ja tykittivät ensimmäisessä erässä roimasti maaleja. Ensimmäisellä erätauolla YIlveksen pelikuvioita hiottiin kuntoon ja kaksi seuraavaa erää olivatkin huomattavasti tasaisemmat. Ottelu päättyi lopulta 13-3 Pirkkojen hyväksi. Jälleen YIlveksen pelissä oli kuitenkin nähtävissä huikeita edistysaskeleita, joten pukukopissa tytöt saivat reilusti kehuja valmentajilta.


YIlves valkoisen startattua jo kotimatkalle saapui YIlves punainen Janakkalaan iltapäivän puolella valmiina päivän matseihin. Pitkän ajomatkan jälkeen pelaajia heräteltiin alkuun ulkona matkimishipan ja perinteisten alkulämmittelyharjoitteiden merkeissä. Lopuksi pelaajat muodostivat vielä Y-rivin (= YIlves!) ja ringissä otettiin yhteiset spurtit ennen pukukoppiin suuntaamista.

YIlves punainen taisteli ensimmäisen ottelun esimerkillisesti ja voitti O2-Jyväskylän 4-1. Valkoisen tapaan myös punaisen peliryhmän ottelussa oli upeasti nähtävissä se, että treeneissä opetellut asiat alkavat toden teolla siirtyä kentälle. Pelissä tuli harmillisesti paljon kolhuja ja mm. punaisten kapteeni joutui lähtemään vanhempansa kanssa kohti päivystystä ikävän kaatumisen jälkeen. Onneksi kaikki kolhut olivat kuitenkin paranevaa sorttia, mutta jojon oli lähdettävä pelien välissä kuitenkin ostamaan täydennyksiä joukkueen ea-laukkuun.

Päivän viimeisessä YIlveksen ottelussa punaiset tykittivät maaleja upean määrän ja kukistivat LASB HML:n peräti 8-3. Onneksi tässä ottelussa ei tullut enää lainkaan kolhuja! Sen sijaan myös YIlves punaisen pelaajat saivat valmennukselta runsaasti kehuja hienoista onnistumisista ja kotimatkalle suunnattiin hymyissä suin!

Seuraava Sisä-Suomen T12-sarjaturnaus pelataan la 6.11.21 Hämeenkosken Koskihallissa. Tervetuloa kannustamaan YIlves valkoinen ja punainen huippusuorituksiin!

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7