Ensimmäinen T12-sarjaturnaus pelattu Ylöjärvellä 3.10.21
Julkaistu: 05.10.2021 20.00

Ensimmäinen T12-sarjaturnaus pelattu Ylöjärvellä 3.10.21

Ylöjärven Ilveksen T12 (2009-11) salibandyjoukkueet pääsivät avaamaan sarjapelit kotiturnauksen merkeissä. SSBL:n Sisä-Suomen T12-sarjan 11 joukkuetta ottavat mittaa toisistaan pelaten ensin yksinkertaisen alkulohkon, jonka jälkeen joukkueet jaetaan kilpa- ja haastajalohkoihin kevätkaudeksi. Ensimmäinen turnaus pelattiin sunnuntaina 3.10.21 ja otteluita pelattiin klo 9-20 välillä Ylöjärven Liikuntakeskuksella. Joukkueenjohtaja Marianna Vesanen oli rekrytoinut pelaajien vanhempia kaikkiin otteluihin toimitsijatehtäviin. Sähköisen pöytäkirjan lisäksi vanhemmat pitivät varmuuden vuoksi paperista pöytäkirjaa ja huolehtivat myös pelikellosta. Suuret kiitokset kaikille toimitsijatehtäviin osallistuneille! Jopa tuomarit kävivät kehumassa ylöjärveläisiä talkoolaisia ansiokkaasti hoidetuista toimitsijatehtävistä.

YIlveksen T12-joukkueessa on reilusti pelaajia, joten sarjaan osallistutaan kahdella peliryhmällä. Tietenkin kotiturnauksen kunniaksi T12-sarja polkaistiin käyntiin YIlves punaisen ja YIlves valkoisen välisellä ottelulla. Ottelu päättyi punaisen peliryhmän hyväksi 7-3, mutta koko joukkue on sen verran hyvin hitsautunut yhteen, että molempien peliryhmien pukukopeissa iloittiin T12-joukkueen tekemistä kaikista 10 maalista! Tytöt osaavat hienosti löytää positiiviset puolet jokaisesta asiasta. Aamuverryttelytkin tehtiin yhdessä ja pelikentällä nähtiin rehtiä pelaamista joukkuekavereiden kesken.

Vastakkaisen kamppailun jälkeen YIlves valkoinen kohtasi 02-Jyväskylän ja kamppailu päättyi tiukkaan 6-6 tasapeliin.

Illan viimeisessä ottelussa YIlves punainen kohtasi puolestaan Classicin, jota vastaan oli pelattu muutamaa päivää ennen harjoituspelikin. Etukäteen oli tiedossa, että Classic-peli tulee olemaan kova, mutta YIlveksen pelaajat taistelivat ansiokkaasti loppuun saakka. Ottelu päättyi lopulta 2-13 vierasjoukkueen hyväksi, mutta YIlveksen pelaajat osasivat jälleen iloita omista onnistumisistaan, joita tuli runsaasti pelin aikana.

Kaiken kaikkiaan ensimmäisestä turnauksesta jäi sekä pelaajille että toimitsijaurakkaan osallistuneille toimihenkilöille ja vanhemmille upea, mutta myös kaikkensa antanut olo. Mahtava päivä ja parin viikon päästä lähdetäänkin vierailulle Tervakoskelle seuraavan sarjaturnauksen merkeissä!

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7