TERVETULOA YLÖJÄRVEN ILVEKSEN SALIBANDYMAALIVAHTIEN SIVUSTOLLE!

Ylöjärven Ilveksessä on kaudella 2022-2023 viisi salibandyjoukkuetta: naiset, kolme tyttöjen joukkuetta (T14, T12 ja T10) sekä poikien ja tyttöjen yhteisjoukkue (P/T8). Salibandyssä maalivahti on oleellinen osa joukkuetta ja me Ylöjärven Ilveksessä haluamme tukea myös maalivahtien kehittymistä kohti omaa huipputasoa.

Juniorijoukkueissa kaikki halukkaat pääsevät halutessaan ja vuorollaan kokeilemaan maalivahtina olemista joukkueiden yhteiskäytössä olevilla varusteilla. Osa kokeilee torjumista vain harjoituksissa, mutta innokkaimmat pääsevät kokeilemaan tolppien välissä olemista myös peleissä. Jokaisen pelaajan olisikin suositeltavaa kokeilla edes kerran tai mielellään vaikka useamminkin maalivahtina toimimista, jotta pelikäsitys laajenee entisestään. Kun pelaaja innostuu harjoittelemaan ja pelaamaan enemmänkin maalissa, voi omien varusteiden hankkiminen tulla ajankohtaiseksi. Naisten joukkueessa pelipaikat ovat jo käytännössä vakiintuneet ja maalivahdin tontilla ei ole suurta vaihtuvuutta.

Ylöjärven Ilveksen salibandyjoukkueiden valmentajat ovat sitoutuneet huomioimaan jokaisissa joukkueen harjoituksissa maalivahdit ja heidän laadukkaan treenaamisensa. Jokaisella valmentajalla on kykyä neuvoa vasta-aloittelevaa mokea ja osalla vähän kokeneempaakin, jotta maalivahdin kehittyminen pystytään takaamaan oikeaoppisesti alusta saakka. Järjestämme joukkuetreenien lisäksi erillistä maalivahtivalmennusta yhteisesti kaikkien YIlveksen juniorijoukkueiden SB-maalivahdeille. Maalivahtivalmennus toteutetaan joukkueiden valmentajien kesken yhteistyössä.

Lisätietoja:
Jenni Veijonen
Salibandyvastaava ja T14 vastuuvalmentaja
Ylöjärven Ilves salibandy
p. 045 630 8489
jenni.veijonen@ylojarvenilves.fi

Kuvat: Jenni Laukkanen ja Jenni Veijonen

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7