P2011 mukana Kannustajat-äänestyksessä!
Julkaistu: 27.10.2021 16.36

P2011 mukana Kannustajat-äänestyksessä!

Ylöjärven Ilveksen P2011-ikäluokka on mukana syksyn Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestyksessä.

Joukkueen tavoitteena on tarjota monipuoliset mahdollisuudet harrastaa jalkapalloa ympärivuotisesti Ylöjärvellä omassa ikäluokassa myös matalalla kynnyksellä, mikä tarkoittaa myös sitä, että harrastuksen kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman pieninä. Joukkue mahdollistaa yksilö- ja joukkuetaitojen kehittämisen, itsevarmuuden kasvattamisen sekä opettaa periksiantamattomuutta kentällä. Ja ennen kaikkea haluamme pitää yhdessä hauskaa!

Jos meille myönnetään Kannustajien tukisumma, se käytetään 2011 syntyneiden ikäluokan pojille tasapuolisesti harrastemaksujen, joukkueen leiripäivien sekä muiden joukkueen yhteisten tapahtumien kulujen kattamiseen.

Syksyn äänestyksessä mukana olevat yhdistykset ja seurat löytyvät täältä: Osallistuvat yhdistykset ja seurat

Äänestysaikaa on 15.-30.11. ja äänestys tapahtuu asiakasomistajien sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Valitsethan siis äänestäessäsi Muu Pirkanmaa ja Ylöjärven Ilves ry.

Lisätietoa äänestyksestä:

Pirkanmaan Osuuskauppa järjestää kahdesti vuodessa Kannustajat-äänestyksen, jonka kautta Osuuskaupan tukipotti ohjataan paikallisille yhdistyksille. Vuodessa Kannustajat-ohjelman kautta jaetaan 70 000 euroa. Äänestyksessä asiakasomistajat pääsevät valitsemaan yhdistyksen, jolle he toivovat tuen kohdistuvan.

35 000 euron tukipotin jakautumisesta äänestetään asiakasomistajien kesken marraskuussa.Äänestystuloksen perusteella 35 000 euron tukipotti jaetaan korkeintaan 20:lle eniten ääniä saaneelle yhdistykselle. Alueellisuutta pidetään silmällä Osuuskaupan asiakasomistajamäärän suhteessa: 50 % tuetuista yhteisöistä on Tampereelta ja 50 % muualta Pirkanmaalta.

Tuki jaetaan siis kymmenelle eniten ääniä saaneelle tamperelaiselle yhdistykselle ja kymmenelle eniten ääniä saaneelle pirkanmaalaiselle yhdistykselle, jonka kotipaikka on muualla kuin Tampereella. Kummassakin sarjassa jaetaan 17 500 €. Suurin jaettava tukisumma on 3 000 € ja pienin 1 000 €.

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7