Uusi vuosi ja uusi harrastus?
Julkaistu: 29.12.2022 14.43

Uusi vuosi ja uusi harrastus?

Kiinnostaisiko aloittaa jalkapallon, futsalin tai salibandyn harrastaminen?

Ylöjärven Ilveksessä on paljon mahdollisuuksia joukkuelajien harrastamiseen.

Mikäli olet vasta aloittamassa lajia tai etsit hieman rennompaa liikuntaharrastusta, ovat harrasteryhmät sopiva vaihtoehto.

Harrasteryhmissä harjoituksia on kerran viikossa ja ryhmissä pääseekin tutustumaan kahteen lajiin kerralla sillä harjoittelemme vuoroviikoin futsalia ja salibandya.

Harrasteryhmistä löytyy tarjontaa aina 2019 -syntyneistä 2008 -syntyneisiin. Kurkkaa harrasteryhmät täältä ja ilmoittaudu mukaan! Jokaisella uudella pelaajalla on aina kaksi maksutonta tutustumis- ja kokeilukertaa.


Jos tavoitteellisempi harjoittelu sekä otteluiden ja turnauksien pelaaminen kiinnostavat, kannattaakin tutustua jalkapallon ja salibandyn ikäluokkajoukkueisiimme.

Ikäluokkajoukkueet harjoittelevat useamman kerran viikossa loistavissa olosuhteissa YIlves Areenan tekonurmella ja monitoimikentällä. Lämpimässä hallissa on mukava treenata ja oma arki on helppo suunnitella pysyvillä treeniajoilla.

Jalkapallosta löytyy ikäluokkajoukkueita niin pojille kuin tytöille. Salibandyä puolestaan pelataan kolmessa tyttöjoukkueessa sekä syksyllä aloittaneessa 2015-2016 syntyneiden sekajoukkueessa. Myös ikäluokkajoukkueissa pääsee tutustumaan lajiin maksuttomasti kahden viikon kokeilujaksolla.

Vanhemmissa ikäluokkajoukkueissa sekä suuremmissa ikäluokissa on useimmiten kilpa- ja haastetason toimintaa, joten otathan aina yhteyttä joukkueenjohtajaan mikäli olet kiinnostunut aloittamaan harrastamisen ikäluokkajoukkueessa. Joukkueenjohtajilta saat lisätietoja joukkueen tasosta ja tavoitteellisuudesta.

Tarkemmat tiedot joukkueista ja joukkueenjohtajan yhteystiedot löytyvät joukkueiden verkkosivuilta jalkapallojaoston tai salibandyjaoston alta.


TULE ROHKEASTI MUKAAN, OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT!

#yhdessäolemmeseura

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7