Tervetuloa Ylöjärven ilveksen Jalkapallo kouluun (Punaiset)

Oletko valmis sukeltamaan jalkapallon jännittävään maailmaan? Haluaisitko oppia uusia taitoja ja päästä kokemaan jalkapallon huumaa ja hauskuutta?

Liity joukkoomme ja pääset nauttimaan Jalkapallon tuomasta ilosta. Tiuran kentällä tarjoamme innostavia ja opettavaisia jalkapalloharjoituksia sekä pelejä ja leikkejä.

Harjoitukset ovat tiistaisin klo 18:15-19

Kesäkausi on 3.6-23.8 (tauko 1-14.7)

Paikka: Kaikki harjoitukset pidetään ulkokentällämme Tiuran kentällä, osoitteessa (Laaduntie, 33480 Ylöjärvi). Kenttämme tarjoaa optimaaliset olosuhteet harjoittelulle ja pelaamiselle.

Hinta: Osallistuminen Jalkapallo kouluun maksaa 150€, sisältäen kattavan tuotepaketin (tuubihuivi, paita, pallo, juomapullo ja jumppapussi) Varausmaksu 50€ joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä sisältää tuotepaketin, loppu 100€ veloitetaan kahden ensimmäisen tutustumis kerran jälkeen.

Lisäksi suosittelemme pelaajia varustautumaan asianmukaisilla jalkapallo varusteilla, kuten nappiksilla, säärisuojilla ja säänmukaisella varustuksella mukavan ja miellyttävän harjoittelun takaamiseksi. Juomapullo on tärkeä ottaa mukaan harjoituksiin.

Liity mukaan Ylöjärven Ilveksen jalkapallo koulun toimintaan TÄSTÄ

ota yhteyttä

katariina.suutarla@ylojarvenilves.fi

Puh: 050-3678760

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7