Tervetuloa tutustumaan futsalin ja salibandyn pelaamiseen Ylöjärven Ilveksen Vekarat ryhmään!

Futsal-Säbä Vekarat on vuonna 2016-2017 syntyneille tytöille ja pojille suunnattu harrasteryhmä. Vekarat harjoittelee kerran viikossa vuoroin futsalia ja salibandya. Harjoituksissa harjoitellaan lajien perustaitoja eikä aikaisempaa kokemusta tarvita.

Harrasteryhmät sopivat hyvin aloitteleville pelaajille, toisen päälajin rinnalle tai niille, joille tavoitteellinen treenaaminen ei ole oma juttu. Harjoituksissa treenataan hymyissä suin ja nautitaan liikunnan ilosta.

HARJOITUKSET:

Futsal-Säbä Vekarat Sinisten ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo 16.45 - 17.45 YIlves Areenan monitoimikentällä (Ulkoilijantie 3, 33470 Ylöjärvi). Tarkemmat lajikohtaiset harjoitusaikataulut löydät ryhmän etusivun kalenterista.

Futsal-Säbä Vekarat ryhmän kevätkausi starttaa 11.1.2023 ja jatkuu huhtikuun loppuun 26.4.2023 (yhteensä 12 harjoitusta).

Uusille pelaajille ensimmäiset kaksi harjoituskertaa 11.1. ja 18.1. ovat kokeilukertoja, jonka jälkeen päätös jatkosta.

Kevätkauden aikataulu:

  • Kevätkausi 11.1. - 26.4.2023
  • 8.3. - 29.3.2023 Ei harjoituksia

TOIMINTAMAKSU

Ryhmän talvikauden, syksy ja kevät, toimintamaksu on 160€. Toimintamaksut lähetetään kahdessa osassa (80€ syksyllä ja 80€ keväällä).

Kevätkaudella mukaan tulleiden pelaajien toimintamaksu on 80€.

Kevätkauden toimintamaksut lähetetään kaikille ilmoittautuneille tammikuun aikana. Toimintamaksut lähetetään sähköpostitse ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin. Mikäli kokeilukertojen jälkeen ei halua enää jatkaa, tulee peruutuksesta ilmoittaa täyttämällä peruutuslomake. Tämän jälkeen poistamme toimintamaksun järjestelmästämme.

Toimintamaksu sisältää:

  • Palloliiton harrastepassin ja vakuutuksen
  • Toiminnan kustannukset ja kenttävuorot
  • Ohjauksen

VARUSTEET

Harjoituksiin tarvitset mukaan hengittävät sisäliikuntavaatteet (shortsit ja t-paita), futsal- tai sisäpelikengät sekä juomapullon. Salibandyharjoituksiin tarvitset mukaan oman mailan (suosituspituus navan ja rinnan väliin) sekä suojalasit. Seuralla on tarvittaessa muutamia salibandymailoja ja suojalaseja lainattavaksi. Futsal- ja salibandypallot tulevat seuralta ja toivommekin, että omia palloja ei tuoda harjoituksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu Futsal-Säbä Vekarat Sinisten ryhmään tästä!

Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin sähköpostitse!

Ryhmän maksimiosallistujamäärä 25 hlö ja ryhmä toteutuu vähintään 15 ilmoittautumisella.

Mikäli ryhmä on täynnä, ilmoittaudu varasijalle! Kokeilukertojen jälkeen voi tulla peruutuksia, jonka jälkeen tarjoamme vapaita paikkoja järjestyksessä varasijalle ilmoittautuneille. Jos varasijalle ilmoittautuneita on paljon, pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään toisen ryhmän.

Ilmoittautuminen varasijalle tästä!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätietoja:
Harrastetoiminnan vastaava
Amma Tuovinen
p. 044 055 9112
harraste@ylojarvenilves.fi