Tervetuloa tutustumaan futsalin ja salibandyn pelaamiseen Ylöjärven Ilveksen Minit ryhmään.

Futsal-Säbä Minit on vuonna 2012-2013 syntyneille tytöille ja pojille suunnattu harrasteryhmä. Minit harjoittelee kerran viikossa vuoroin futsalia ja salibandya. Harjoituksissa harjoitellaan lajien perustaitoja eikä aikaisempaa kokemusta tarvita.

Harrasteryhmät sopivat hyvin aloitteleville pelaajille, toisen päälajin rinnalle tai niille, joille tavoitteellinen treenaaminen ei ole oma juttu. Harjoituksissa treenataan hymyissä suin ja nautitaan liikunan ilosta.

HARJOITUKSET:

Futsal-Säbä Minien ryhmä harjoittelee maanantaisin klo 19.00 - 20.00 Koulutuskeskus Valon liikuntasalissa (Pallotie 5, 33470 Ylöjärvi). Tarkemmat lajikohtaiset harjoitusaikataulut löydät ryhmän etusivun kalenterista.

Futsal-Säbä Minit ryhmä starttaa 9.1.2023 ja jatkuu huhtikuun loppuun 24.4.2023 (yhteensä 11 harjoitusta).

Uusille pelaajille ensimmäiset kaksi harjoituskertaa 9.1. ja 16.1. ovat kokeilukertoja, jonka jälkeen päätös jatkosta.

Kevätkauden aikataulu:

  • Kevätkausi 9.1. - 24.4.2023
  • 7.3. - 28.3.2023 Ei harjoituksia, liikuntasali varattu YO-kirjoituksiin
  • 10.4. Ei harjoituksia, Pääsiäismaanantai

TOIMINTAMAKSU

Ryhmän talvikauden, syksy ja kevät, toimintamaksu on 160€. Toimintamaksut lähetetään kahdessa osassa (80€ syksyllä ja 80€ keväällä).

Kevätkaudella mukaan tulleiden pelaajien toimintamaksu on 80€.

Kevätkauden toimintamaksut lähetetään kaikille ilmoittautuneille tammikuun aikana. Toimintamaksut lähetetään sähköpostitse ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin. Mikäli kokeilukertojen jälkeen ei halua enää jatkaa, tulee peruutuksesta ilmoittaa täyttämällä peruutuslomake. Tämän jälkeen poistamme toimintamaksun järjestelmästämme.

Toimintamaksu sisältää:

  • Palloliiton harrastepassin ja vakuutuksen
  • Toiminnan kustannukset ja kenttävuorot
  • Ohjauksen

VARUSTEET

Harjoituksiin tarvitset mukaan hengittävät sisäliikuntavaatteet (shortsit ja t-paita), futsal- tai sisäpelikengät sekä juomapullon. Salibandyharjoituksiin tarvitset mukaan oman mailan (suosituspituus navan ja rinnan väliin) sekä suojalasit. Seuralla on muutamia salibandymailoja ja suojalaseja lainattavaksi. Futsal- ja salibandypallot harjoituksiin tulevat seuralta, joten omaa palloa ei tarvitse.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu Futsal-Säbä Minien ryhmään tästä!

Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin sähköpostitse!

Ryhmän maksimiosallistujamäärä 25 hlö ja ryhmä toteutuu vähintään 15 ilmoittautumisella.

Mikäli ryhmä on täynnä, ilmoittaudu varasijalle! Kokeilukertojen jälkeen voi tulla peruutuksia, jonka jälkeen tarjoamme vapaita paikkoja järjestyksessä varasijalle ilmoittautuneille. Jos varasijalle ilmoittautuneita on paljon, pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään toisen ryhmän.

Ilmoittautuminen varasijalle tästä!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätietoja:
Harrastetoiminnan vastaava
Amma Tuovinen
p. 044 055 9112
harraste@ylojarvenilves.fi

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7