Tervetuloa tutustumaan futsalin ja salibandyn pelaamiseen Ylöjärven Ilveksen Vekarat ryhmään.

Futsal-Säbä Vekarat on vuonna 2016-2017 syntyneille tytöille ja pojille suunnattu harrasteryhmä. Vekarat harjoittelee kerran viikossa vuoroin futsalia ja salibandya. Harjoituksissa harjoitellaan lajien perustaitoja eikä aikaisempaa kokemusta tarvita.

Harrasteryhmät sopivat hyvin aloitteleville pelaajille, jonkin muun päälajin rinnalle tai niille, joille tavoitteellinen harjoittelu ei ole oma juttu. Harrasteryhmissä pelaillaan hymyissä suin ja nautitaan liikunnan ilosta!

HARJOITUKSET:

Futsal-Säbä Vekarat Punaisten ryhmä harjoittelee tiistaisin klo 16.45 - 17.45 YIlves Areenan monitoimikentällä (Ulkoilijantie 3, 33470 Ylöjärvi). Tarkemmat lajikohtaiset harjoitusaikataulut löydät ryhmän etusivun kalenterista.

Futsal-Säbä Vekarat ryhmän kevätkausi starttaa 10.1.2023 ja jatkuu huhtikuun loppuun 25.4.2023 (yhteensä 12 harjoitusta).

Uusille pelaajille ensimmäiset kaksi harjoituskertaa 10.1. ja 17.1. ovat kokeilukertoja, jonka jälkeen päätös jatkosta.

Kevätkauden aikataulu:

  • Kevätkausi 10.1. - 25.4.2023
  • 7.3. - 28.3.2023 Ei harjoituksia

TOIMINTAMAKSU

Ryhmän talvikauden, syksy ja kevät, toimintamaksu on 160€. Toimintamaksut lähetetään kahdessa osassa (80€ syksyllä ja 80€ keväällä).

Kevätkaudella mukaan tulleiden pelaajien toimintamaksu on 80€.

Kevätkauden toimintamaksut lähetetään kaikille ilmoittautuneille tammikuun aikana. Toimintamaksut lähetetään sähköpostitse ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin. Mikäli kokeilukertojen jälkeen ei halua enää jatkaa, tulee peruutuksesta ilmoittaa täyttämällä peruutuslomake. Tämän jälkeen poistamme toimintamaksun järjestelmästämme.

Toimintamaksu sisältää:

  • Palloliiton harrastepassin ja vakuutuksen
  • Toiminnan kustannukset ja kenttävuorot
  • Ohjauksen

VARUSTEET

Harjoituksiin tarvitset mukaan hengittävät sisäliikuntavaatteet (shortsit ja t-paita), futsal- tai sisäpelikengät sekä juomapullon. Salibandyharjoituksiin tarvitset mukaan oman mailan (suosituspituus navan ja rinnan väliin) sekä suojalasit. Seuralla on tarvittaessa muutamia salibandymailoja ja suojalaseja lainattavaksi. Futsal- ja salibandypallot tulevat seuralta ja toivommekin, että omia palloja ei tuoda harjoituksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu Futsal-Säbä Vekarat Punaisten ryhmään tästä!

Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin sähköpostitse!

Ryhmän maksimiosallistujamäärä 25 hlö ja ryhmä toteutuu vähintään 15 ilmoittautumisella.

Mikäli ryhmä on täynnä, ilmoittaudu varasijalle! Kokeilukertojen jälkeen voi tulla peruutuksia, jonka jälkeen tarjoamme vapaita paikkoja järjestyksessä varasijalle ilmoittautuneille. Jos varasijalle ilmoittautuneita on paljon, pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään toisen ryhmän.

Ilmoittautuminen varasijalle tästä!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätietoja:
Harrastetoiminnan vastaava
Amma Tuovinen
p. 044 055 9112
harraste@ylojarvenilves.fi

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7