Naisten futsalliigajoukkueen taustat esittäytyy!
Julkaistu: 30.06.2022 09.37

Naisten futsalliigajoukkueen taustat esittäytyy!

Alkavan kauden taustahenkilöiden kuva otettiin tänä vuonna Eppu Normaali-veistoksella 💪🏼⬅️🤷


Päävalmentajana jatkaa joukkueen luotsi Vesa Parviainen aisaparinaan ja maalivahtivalmentajana toimiva Juha-Pekka Peltomäki. Fysiikkavalmentajana jatkaa viime kaudella remmiin liittynyt Minna Simonen.
Joukkueenjohtajana jatkaa viime kaudella ohjat käsiinsä ottanut Karoliina Loutesalmi, joka saa avukseen Saara Viitasen. Huoltajana jatkaa tuttuun tapaan Verna Kalliomäki👏🏼
Kaksi terävää kysymystä Vesalle ja Karoliinalle:

1. Miten on joukkueen arki sujunut menneen kauden päätyttyä?
-Joukkue vietti ansaittua huilia toukokuussa menneen kauden päätyttyä ja kesäkuussa on ollut omatoimiskuukausi höystettynä muutamilla yhteisillä reeneillä ja päättäjäisillä. Fokus on ollut futsalkenttien ulkopuolisissa asioissa sekä palautumisessa. Taustat ovat rakentaneet kovasti jo alkavaa kautta 2022-2023 ja meininki on erittäin hyvä.

2. Lyhyet mietteet tulevasta kaudesta 2022-2023?
Vesa: -Tulevaan kauteen lähdetään hyvillä fiiliksillä. On hienoa päästä jatkamaan hyvälle mallille saatua kehitysprosessia tutun, ammattitaitoisen ja luotettavan taustaryhmän ja pelaajiston kanssa. Tavoitteena on edelleen samat asiat, kuin koko matkamme ajan. Pyrimme koko ajan kehittämään toimintaamme joka sektorilla niin, että kestämme vertailun mihin tahansa liigajoukkueeseen. Tässä olemme tähän asti mielestäni hyvin onnistuneet, koska meillä jokainen taustojen jäsen hoitaa omaa ruutuaan äärimmäisellä intohimolla ja ammattitaidolla. Emme edelleenkään haihattele tai kuvittele mitään vaan keskitymme siihen, mihin voimme itse vaikuttaa eli laadukkaaseen päivittäiseen tekemiseen. Sitä helpottaa suunnattomasti se tosiasia, että tämän joukkueen jäsenet aidosti viihtyvät yhdessä.
Karo: -Odotan alkavaa kautta suurella innolla ja mielenkiinnolla. Mennyt kausi oli monella sektorilla meidän joukkueelta hieno ja olemme oikealla tiellä. Siltikin sitä kuuluisaa nälkää jäi jokaiselle, joten työnteko jatkukoon yhdessä kohti tavotteita. Varmaa on jälleen kerran se, että tämä Yilves-perhe tekee hommia koko joukkueen voimin päämäärien eteen. Duunarihaalarit päälle ja kohti tulevaa kautta!

#yhdessäolemmeseura #iloapelissä

Lisäksi taustalla häärii monia muita ihmisiä, jotka mahdollistavat onnistuneen kauden ja ottelutapahtumien järjestämisen :)


Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7