Aito Säästöpankki

Kaikki seuran ja joukkueiden sekä ikäluokkien rahaliikenne keskitetään Aito Säästöpankkiin, jonka palveluista voivat hyötyä myös Ylöjärven Ilveksen pelaajat ja toimihenkilöt. Jos tarviset apua pankkiasioissa, suuntaa askeleesi Aito Säästöpankin Ylöjärven konttoriin Soppeenmäkeen.

Aito Säästöpankin Ylöjärven konttori

Mikkolantie 2
33470 Ylöjärvi

puh. 03 4584 0140
www.aitosp.fi

Avoinna ma-pe klo 10.00-16.30

Aito Säästöpankki tunnetaan paikallisesta ja henkilökohtaisesta palvelusta sekä nopeasta päätöksenteosta. Vuoden 2010 EPSI Rating Asiakaspavelututkimuksen mukaan säätöpankeilla on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat.

 

Logon kautta pääset Aito Säästöpankin nettisivuille ja verkkopankkiin.

 

Aito Säästöpankki – aitojen ihmisten pankki
 

Aito Säästöpankki on kasvava, vakavarainen ja itsenäinen pankki, joka syntyi huhtikuussa 2010 Ikaalisten ja Luopioisten Säästöpankkien yhdistäessä voimansa. Syntyi uusi, vahvempi pankki, joka palvelee tuttuun turvalliseen tapaan – ystävyydellä ja lämmöllä.

Kuinka hyvä pankki muuttuu vieläkin paremmaksi?

Kahden vanhan hyvän yhdistyminen tuo mukanaan myös uutta ja parempaa.
Tarjoamme

  • laajemman palveluverkoston

  • useampia asiantuntijoita

  • kattavamman tuotevalikoiman.

Palvelusta meidät tunnetaan - eikä suotta

Säästöpankeille on aina ollut kunnia-asia olla asiakasta aidosti lähellä. Meille asiakas on yksilö, jolla on omat tarpeensa, toiveensa ja tilanteensa.Meiltä voit kysyä ja meillä voit keskustella: luottamuksella, kasvokkain. Vastaamme kaikkiin raha-asioittesi hoitoon liittyviin kysymyksiin – ja teemme sen selkokielellä.

Aidosti lähellä sinua

Aito Säästöpankki on osa Säästöpankkiryhmää, joka muodostuu paikallisista ja itsenäisistä pankeista, joissa päätökset syntyvät nopeasti. Tunnemme hyvin oman toimialueemme ja haluamme lisätä sen asukkaiden ja yritysten hyvinvointia.Meihin saat yhteyden valitsemallasi tavalla: puhelimitse, verkon kautta tai käymällä konttorissa. Toimialueemme Pirkanmaalla kattaa 15 konttoria 9 kunnan alueella.