Otteluennakko FC Halikko - Yilves
Naiset FSJulkaistu: 30.09.2021 09.54

Otteluennakko FC Halikko - Yilves

Vihdoinkin kausi alkaa, tätä on odotettu! Viime kauden tapaan Ylöjärven Ilves aloittaa liigataipaleensa FC Halikkoa vastaan. Tällä kertaa vuorossa on vieraspeli Salossa. Kauden avausvastustaja FC Halikko on tehnyt jo vuosia erinomaista työtä kehittäen nuoria pelaajia eteenpäin peliuralla ja samalla tehnyt nousun 3.divisioonasta aina liigatasolle asti. Viime kauden liigatulokas säilytti paikkansa sarjassa ja tulee olemaan alkavalla kaudella entistä vahvempi. Valmennus on osaavissa käsissä ja jaloissa Sauli Maunun, Ari Peltolan, Tomi Tuomisen ja mv-valmentaja Peetu Savikon toimesta.

Joukkueen runko on pysynyt kasassa. Pohjapelaaja Laura Lehtonen pitää laukauksineen vastustajat varpaillaan ja puolustuspäässä hyökkääjät tiukassa nuhteessa. Joukkueen runkopelaajiin kuuluvat Olivia Simula, Ronja Salmi, Annika Peippo sekä maajoukkueleirillä vieraillut Elli Laaksonen. Uutena kasvona joukkueeseen on liittynyt Emma Rinta-Paavola. Hyviä otteita harjoituspeleissä esittänyt ja erikoistilanteisiin vahvasti panostanut FC Halikko voikin lähteä luottavaisin ja hyvin mielin tulevaan kauteen.

Ylöjärven Ilves lähtee kohti Salohallia harjoituskauden jälkeen nälkäisen nöyränä. Joukkue on kokenut muutoksia ja haasteitakin on riittänyt. Tarina sisältää loukkaantumisia, paluuta kentille tekeviä vanhoja tuttuja, sekä iloisimpana asiana muutamia uusia kasvoja. Sini Sutinen loukkaantui maajoukkueleirillä, mutta paluuta parketille tekevät mv Iida Koskinen, Elisa Mattila ja Maija Veteläsuo. Uusina pelaajina kokoonpanoon ovat liittyneet Senni Viren ja Ella Haunia. Isoin vahvistus valmennuspuolella on fysiikkavalmentaja Minna Simonen, jonka ansiosta tänä vuonna tulemme näkemään vahvemman Ylöjärven Ilveksen. Muuten valmennus jatkaa pääarkkitehti Vesa Parviaisen linjausten mukaan apuhenkilönään Juha-Pekka Peltomäki.

- Ylöjärven Ilveksen päävalmentaja Vesa Parviainen, millä ajatuksin varhaiseen sarja-avaukseen Salo-halliin ? "Ajankohta klo 12 on molemmille sama, joten ei sillä ole isompaa merkitystä. Tärkeämpää on katsomoiden aukeaminen yleisölle. Pelaajat ovat tehneet töitä jo monta kuukautta kauden eteen ja olisi hienoa, että työn tuloksia päästäisiin paikan päälle katsomaan. Pääosin olemme onnistuneet viemään valmistautumisjakson suunnitelmien mukaisesti. Haasteet ovat kuitenkin ikuisia ja muuttuvia tilanteitakin tulee aina olemaan. Ne joukkueet, jotka nämä parhaiten selättävät, tulevat myös menestymään. Lauantaina lähdemme hakemaan hyvää avausta tulevalle kaudelle."


Peliä voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelusta.