Ohjeistukset harrastustoiminnalle ja hallin käyttäjille
SeuraJulkaistu: 05.03.2021 00.00

Ohjeistukset harrastustoiminnalle ja hallin käyttäjille

Tällä hetkellä Pirkanmaan alueen koronaepidemia on kiihtymisvaiheessa. Pirkanmaan koronanyrkki on laatinut alueelle suositukset ja rajoitukset, joita myös seuramme toiminnassa tulee noudattaa, jotta voimme jatkaa harrastamista turvallisesti.

Tämä tarkoittaa seuran toiminnassa sitä, että aikuisten harrastetoiminta on suljettu sisätiloissa 8.3.-23.3.2021. Aikuisten harrastustoiminnalla tarkoitetaan vuonna 2001 syntyneiden ja sitä vanhempien harrastustoimintaa.

Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien harrastaminen on mahdollista yleisiä turvaohjeita noudattaen.

Lisäksi koronanyrkki sulkee vuosina 2007-2002 syntyneiden harrastustoiminnan sisätiloissa 8.-28.3.2021, mikäli OKM/THL:n turvaohjeistusta ei voida noudattaa. Seuran tavoitteena on olla sulkematta näiden ikäluokkien harrastustoimintaa ja seura on laatinut toimintaohjeet, jotka ovat OKM/THL:n mukaisia.

Takaaksemme kaikille ikäluokille turvallisen harrastamisen ja jatkaaksemme harrastustoimintaa tulee kaikkien Ylöjärven Ilves Areenan käyttäjien sitoutua noudattamaan alla olevia ohjeita:

  • Halliin ei saa tulla, mikäli on pienintäkään sairauden oiretta.
  • Hallin käyttö on sallittu vain Halliyhtiöltä virallisesti varatuilla vuoroilla.
  • Hallin käyttäjät noudattavat kuvassa näkyvää kulkuohjetta. (kuvaa klikkaamalla saat sen suuremmaksi)
  • Halliin sisätiloihin saa tulla paikalle aikaisintaan 10 minuuttia ennen oman vuoron alkua (katso kuva: kenttäkohtainen odotusalue) ja kentälle saa mennä vasta oman vuoron alettua.
  • Kaikki alkulämmittely ym. on kielletty hallissa omien vuorojen ulkopuolella. Alkulämmittelyt suoritetaan ulkona. Oman vuoron jälkeen on poistuttava välittömästi (katso kuva: poistumisreitit).
  • Kaikki yli 12-vuotiaat hallin käyttäjät ovat velvollisia käyttämään kasvomaskia hallin yleisissä tiloissa sekä siirryttäessä omalle vuorolle/vuorolta.
  • Ohjaajat, valmentajat ja muut toimihenkilöt käyttävät kasvomaskia aina, myös harrastustilanteessa. Pelaajat voivat harjoitella ilman kasvomaskia.
  • Ohjaajat, valmentajat ja muut toimihenkilöt ovat aina samoja henkilöitä ja ryhmä kokoontuu aina samassa kokoonpanossa. Jokaisella harjoituskerralla kirjataan ylös läsnä olleet ja ohjeistetaan oikeanlainen käsi- ja yskimishygienia.
  • Aikuisten harrastustoiminta on suljettu hallin sisätiloissa ajalla 8. - 28.3.2021
  • 2007-2002 syntyneiden harrastustoiminta toteutetaan enintään 10 hengen ryhmissä kuitenkin siten, että kentän voi jakaa ja kentällä voi toimia erillisiä 10 hengen ryhmiä, mikäli ryhmien välille ei synny lähikontaktia.
  • 2007-2002 syntyneiden kaikki harjoitteet toteutetaan siten, että 2 metrin väli osallistujien välillä säilyy ja ettei lähikontakteja synny. Esimerkiksi peli- tai otteluharjoituksia ei järjestetä. Suosittelemme toiminnassa esimerkiksi tekniikka- ja fysiikkaharjoituksia.
  • Vanhempien ja muiden ulkopuolisten henkilöiden oleskelua hallilla ei sallita.


Ylöjärven Ilves kiittää jo etukäteen yhteistyöstä ja jokaisen panostuksesta turvallisen harrastustoiminnan mahdollistamiseen kaikille lapsille ja nuorille.

Yhdessä olemme seura!

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7