Otteluennakko Yilves- Ilves FS
Julkaistu: 24.11.2020 00.00

Otteluennakko Yilves- Ilves FS

Ylöjärven Ilves palaa kotiluolaansa neljän vieraspelin jälkeen paikallisottelun merkeissä. Jaakko Laitinen Ilves FS:n päävalmentajana tuo joukkueensa urheilutalolle tiukassa iskussa. Joukkueen avainpelaajat Tiina Pöyry, Tiia Juntikka, Emiilia Syvänen ja Matilda Herranen pitävät huolen siitä, ettei vastustajilla tulee koskaan olemaan liian kivaa. Ei toki olisi väärin laittaa koko pelaajalistaa yhtä hyvin tähän kohtaan. Kapteenistoa on uusittu ja nyt kuoroa johtaa kokenut Mira Teittinen. Joukkue on myös vahvistunut entisestään Oona Jaatisen (ACE) ja Jenna Oksasen (MuSa) liityttyä mukaan rosteriin. Lisäksi reserveistä on nostettu hyviä otteita esittänyt naisten futsal-liigaan väkevän paluun tehnyt Tanja Owens ja Sanni Ryhänen. Paketin viimeistelee pelaajien tukena olevat vahvat taustavoimat. Ei tarvitse olla ihmeellinen ennustaja povatessaan tamperelaisten keikkuvan sarjan kärkikolmikossa.



Edellisessä ottelussa vahvaa alkukautta pelaava HIFK FS laittoi Ilveksen turkin takkuun YIlveksellekin tutuin 2-1 (1-0) -lukemin. Ilves FS:n maalin iski pistepörssin ykkösenä oleva Tiia Juntikka (tehot 11+5=16). Kovien fyysisten otteiden, lukuisten rikkeiden ja loukkaantumisten värittämän tunteikkaan ottelun erikoisuutena mainittakoon Ilves FS:n taustahenkilön saama varoitus loppuhetkillä.



Ylöjärven Ilveksellä on puolestaan takanaan hyvin sujunut, vaikkakin pitkä ja raskas tuplapeliviikonloppu. Lauantain ottelu siirrettiin Torniosta vallitsevista olosuhteista johtuen Iin uudenkarheaan liikuntahalliin. Iso kiitos FTK:lle kaikesta vaivannäöstä ja ottelun pelaamisen mahdollistamisesta noudattaen äärimmäisen tarkasti Palloliiton antamia suosituksia, määräyksiä sekä ohjeita. Itse ottelun Ylöjärven Ilves voitti niukasti 2-3 (2-1). Voitto oli ensimmäinen 3 pisteen voitto FTK:ta vastaan vieraissa. Ottelussa oli yleisöä paikalla 6 ja heistä puolet oli Ylöjärven Ilveksen vannoutunutta fanijoukkoa. Sunnuntaina Ylöjärven Ilves kohtasi FC OPA:n, joka oli voittanut lauantaina jatkoajalla KaDy:n maalein jo. 3-2, 2-2 (1-1). Viime keväänä Ylöjärven Ilves pelasi surkean ottelun Oulussa, mutta nyt saatiin revanssi Oulun Urheilutalolta voittolukemin 1-6 (1-3) selkeän hallinnan myötä fanijoukon hurratessa.



- Ylöjärven Ilveksen päävalmentaja Vesa Parviainen, melko hyvä viikonloppu pohjoisessa? "HIFK -pelistä ei vielä saatu palkintoa, mutta siellä löytynyt hyvä asenne ja ilme tuli bussiin mukaan. Tehtiin asioita hieman paremmin ja huolellisemmin molemmissa peleissä, vaikka helpolla ei täysi pistepotti kyllä irronnut. Joukkue heräsi nyt näyttämään osaamistaan, minkä olemassaolo on ollut koko ajan tiedossa. Voidaan todellakin tiivistää, että viikonloppu oli onnistunut ja nauttia nyt vielä pieni hetki tästä." - Seuraavaksi kotiottelu, rakas paikallisvastustaja Ilves FS saapuu Ylöjärvelle. Kaatuuko Iso-Ilves? "Nauttiminen viime viikonlopusta loppu just. Ei olla nykymuotoisessa liigassa vielä koskaan onnistuttu voittamaan sarjapelissä Ilves FS:ää, joka on taatusti äreänä HIFK-tappion jälkeen. Omaa joukkuetta ei onneksi tarvitse erikseen herätellä tähän tilaisuuteen. Haaste on kuitenkin kova ja pisteiden saaminen vaatiikin joukkueelta uutta venymistä."


Viime viikonlopun pelien otteluraportit:


http://www.yilvesnaiset.net/


Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7