Otteluennakko Yilves- MuSa
20.1.2020 17:41 Uutiset / Naiset FS

.

Lauantaina 25.1.2020 Ylöjärven Ilveksen vieraaksi urheilutalolle saapuu MuSaFutsal Porista. Tasaista runkosarjaa on jäljellä 7 ottelua, joten pelkästään tärkeitä ja merkityksellisiä lisäpisteitä on jaossa. Kolmossijan ja pudotuspelirajan alla olevan ero on ainoastaan 4 pistettä ja ero sarjakärkeen on Ylöjärven Ilveksellä 7 pistettä. Team Vanpaan saatiin ns. "kuuden pisteen pelistä" tärkeä neljän pisteen kaula sarjataulukossa. Team Vanpa on hyvä joukkue ja jatkaa edelleen vilkku päällä, mutta edessäkin juostaan kovaa karkuun. Seuraavassa pelissä saakin Ilves FS olla varuillaan vantaalaisten kanssa.

MuSaFutsal saapuu Ylöjärvelle sarjan piikkipaikalla. Joukkueen päävalmentaja, myös naisten maajoukkueen valmennuksessa mukana oleva Juha Helander on saanut valmennettavansa hurjaan nousukiitoon menestyksen aallonharjalle. Kentällä tähtipelaajat Elina Setälä ja Netta Hannula urakoivat hurjia minuutteja niin maajoukkueen Ukrainan-turnauksessa kuin viimeisimmässä FC OPA -voitossakin. Tehokaksikkoa säestävät ansiokkaasti pelistä toiseen adjutantit Mira Laurila ja Alina Virtala. Tänä vuonna joukkue tulee menemään varmuudella jatkopeleihin.

Syyskierroksella MusaFutsal voitti kotonaan Ylöjärven Ilveksen niukin lukemin 4-3. Viime kaudella porilaiset veivät keskinäisen pelin Ylöjärvellä 0-3. MuSaFutsal tuleekin nostamaan riman ennätyskorkeuteen urheilutalolla, joten Ylöjärven Ilves lähtee otteluun selvänä haastajana. Joukkueella onkin tulevassa ottelussa vain voitettavaa ja pelaajilla hyvä mahdollisuus näyttää osaamistaan kotiyleisön edessä ja nauttia rennosti pelaamisesta.

- Päävalmentaja Vesa Parviainen, etelästä tuliaisina täysi pistepotti, vaikka peli ei ollut suoraan sanottuna todellakaan kaunista katsottavaa ? "Aiemmin ei tosiaan olla etelän matkoilta saatu mukaan paljoakaan. Molempien joukkueiden tekemisessä näkyi ottelun merkitys jatkon suhteen. Ei ollut tippaakaan kaunista, saati lajin parasta markkinointia ja yhtä hyvin Team Vanpa olisi voinut voittaa ottelun. Juoksukisaan lähtemällä olisimme hävinneet pelin. Vaikka joukkuepeli on kyseessä, yksilöt kuitenkin ratkaisevat näitä otteluita suuntaan jos toiseen. Sinänsä loppujen lopuksi tyylillä ei ole väliä, pisteet ainostaan merkitsevät". - Seuraavaksi vastassa länsirannikon ylpeys MuSaFutsal, onko luvassa lisää ei-niin-kaunista futsalia vai lähdetäänkö avoimeen miekkailuun? "Porin armadan lippulaiva MuSaFutsal saapuu urheilutalon satamaan sellaisella vauhdilla, että meidän optimistijollan ainoa tehtävä on pysyä pinnalla. Haaste tulee olemaan joukkueelle äärimmäisen kova. Tuskin kuitenkaan alamme mitään aallonmurtajaa rakentamaan suojaksi, vaan lähdemme taistelemaan tosissaan pisteistä. Ilmaiseksi MuSakaan ei niitä saa."


Viime pelin raportti ja maalikooste:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#nafuli_11_2019   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat