Jäsenmaksut

Jäsenmaksut kaudelle 2020

(1.11.2019 - 31.10.2020)

Toimintamme tähtää ensi sijassa lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluharrastuksen edistämiseen. Seuratoiminnan kannatuksen laajuudella on valtava merkitys, sillä riittävä jäsenmäärä takaa seuralle resurssit laadukkaalle seuratoiminnalle. Ylöjärven Ilves ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa yksityinen henkilö tai yritys. Valittavana on kolme erilaista jäsenyyttä:

  • henkilöjäsenyys
  • yritysjäsenyys
  • kannatusjäsenyys

Jäsenmaksujen suuruudesta päätetään vuosittain hallituksen kokouksessa. Kaikki jäsenyydet oikeuttavat osallistumisen seuran syys- ja kevätkokoukseen ja ovat voimassa vuoden kerrallaan.

Henkilöjäsenyys

Henkilöjäsenyys antaa äänioikeuden seuran sääntömääräisiin kokouksiin. Jäsen maksun suuruus on 20 euroa vuodessa, ja se veloitetaan jokaiselta pelaajalta erillisenä maksuna. Laskutus tapahtuu pelaajakohtaisen toimintamaksun yhteydessä.

Yritysjäsenyys

Yritysjäsenmaksu on yksi seuran tukemisen muoto ja sen suuruus on 50€ / vuosi. Yritysjäsenyys on tarkoitettu yrityksille ja yhdistyksille, jotka haluavat tukea seuran toimintaa. Yritysjäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa.

Kannatusjäsenyys

Liittymällä Ylöjärven Ilves ry:n kannatusjäseneksi, tuet lasten ja nuorten mahdollisuutta harrastaa.

Kannatusjäsenmaksu on minimissään 20 € / vuosi. Vaihtoehtoisesti voit kannattaa Ylöjärven Ilves ry:n harrastetoimintaa myös tätä isommalla omavalintaisella summalla. Kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa Ylöjärven Ilveksen toiminnasta kiinnostunut yksityinen henkilö. Se on kalenterivuoden pituinen eikä siitä seuraa muita velvoitteita.

HUOM! Kannatusjäsenmaksu ei ole osa pelaajakohtaista toimintamaksua. Kannatusjäsenmaksu on tarkoitettu pelaajien vanhemmille ja muille, jotka haluavat tukea seuran toimintaa.

Yhteenveto seuran jäsenmaksuista:

Henkilöjäsenyys

20 € / henkilö / vuosi

Kannatusjäsenyys

20 € / henkilö / vuosi

Yritysjäsenyys50 € / henkilö / vuosi


Lämmin kiitos tuestasi!


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
Kategoriat