Kaikkien YIlveksen salibandyjoukkueiden treenit ovat nyt käynnissä!
Julkaistu: 17.08.2021 20.00

Kaikkien YIlveksen salibandyjoukkueiden treenit ovat nyt käynnissä!

Kaikkien Ylöjärven Ilveksen salibandyjoukkueiden kausi 2021-2022 on nyt polkaistu käyntiin, kun myös T10 (2012-2013) tyttöjen joukkue aloitti tiistaina 17.8.21 toimintansa ensimmäisillä harjoituksilla. T10-joukkueen mukana on innokkaita uusia tulokkaita, mutta yhtä lailla myös salibandyä jo aiemmin harrastaneita neitokaisia. Ensimmäisissä treeneissä opeteltiin joukkuekavereiden nimiä ja harjoiteltiin etenkin mailatekniikkaan liittyviä asioita sekä ahkerasti myös pallon kuljettamista eri harjoitteiden merkeissä. Joukkueeseen mahtuu vielä lisääkin pelaajia!

Menneellä viikolla T14- ja T12-ikäisten tyttöjen joukkueet päätettiin yhdistää yhdeksi isoksi harjoitusryhmäksi eli T12 (2009-2011) tyttöjen salibandyjoukkueeksi. T12-pelaajia on sen verran reilusti, että Salibandyliiton Sisä-Suomen T12-sarjaan on ilmoitettu kaksi peliryhmää. Elokuun alusta saakka isompien tyttöjen treeneissä on ollut kunnon tekemisen meininkiä! TFT-turnaukseenkin päätettiin ilmoittautua vielä viime tingassa ja ensimmäisiä harjoituspelejäkin on sovittu.

Naisten joukkueen pelaajatkin ovat hiljalleen palanneet kesälomilta ja harjoituksissa alkaa näkyä pääsääntöisesti kolmen kentällisen verran väkeä paikalla. Joukkueen valmentaja Ari Koskinen on paneutunut tehtäväänsä huolella ja pelitaktiikkaa on opeteltu kesästä saakka. Nyt on työn alla kentällisten rakentaminen, kun Ari on alkanut oppia tuntemaan pelureitaan. Edelleen naisten joukkue etsii maalinsuulle ykkösmokea, vaikka muuten joukkue on hyvin kasassa.

Ylöjärven Ilveksen salibandytoiminta on siis käynnistynyt vallan mainiosti! Toimihenkilöitä on perehdytetty ja valmentajat ovat suuntaamassa koulutuksiin saamaan vielä lisää oppia. Joukkuetoiminnan lisäksi YIlveksen ohjaaja Amma Tuovinen käynnistelee yhdessä apuohjaajiensa kanssa syksyllä myös harrastesäbäryhmiä eri-ikäisille.

Tervetuloa mukaan säbäilemään! Yhdessä olemme seura.


Kuvat: Jenni Laukkanen

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7