Millaiselta joukkueelta YIlveksen T12 haluaa näyttää?
T12 (2011-2012)Julkaistu: 16.12.2021 20.15

Millaiselta joukkueelta YIlveksen T12 haluaa näyttää?

Ylöjärven Ilveksen T12 (2009-2011) salibandyjoukkue keskusteli palaverissa siitä, millaiselta joukkueelta haluamme näyttää. Pelaajien kanssa mietittiin, kuinka tärkeää on edustaa joukkuetta ja seuraa esimerkillisesti niin harkoissa kuin turnauksissa. Voimme itse vaikuttaa teoillamme ja puheillamme siihen, miten meidät nähdään muiden silmin. Marraskuun palaverissa tytöt kertoivat vastauksia, jotka näet alla olevista kuvista.

Toivottuja ominaisuuksia oli aika reilusti, joten Jenni-valmentaja pyysi tyttöjä miettimään, mitä kahta asiaa he pitäisivät tärkeinä ja antamaan äänensä niillle. Äänestyksessä saatiin valittua kolme tärkeintä ominaisuutta, millaiselta joukkueelta haluamme näyttää: kannustava, positiivinen ja Joukkue. Mahtavia valintoja!

YIlveksen T12 pyrkii jatkossa näyttämään kannustavalta, positiiviselta ja Joukkueelta. Joukkueen kanssa mietitään muutaman kuukauden päästä, ollaanko tässä tehtävässä onnistuttu vai vieläkö on kehittymisen varaa.

Viikonloppuna päästään testaamaan käytännössä tätä asiaa, kun Ylöjärven Liikuntakeskuksella pelataan alkulohkon viimeinen T12-sarjaturnaus. Turnauksen jälkeen selviää, mitkä joukkueet siirtyvät kevätkaudeksi kilpasarjaan ja mitkä haastajasarjaan. Tsemppiä YIlves!!