Kevätkausi on pyörähtänyt käyntiin
T12 (2011-2012)Julkaistu: 22.01.2022 20.00

Kevätkausi on pyörähtänyt käyntiin

Ylöjärven Ilveksen T12 (2009-2011) salibandyjoukkue piti joulun aikaan parin viikon loman ja jatkoi treenejä heti tammikuun 2022 alusta Ylöjärven Ilves Areenalla. Tammikuussa joukkueen mukana on saanut käydä maksuttomasti uusia pelaajia tutustamassa treeneihin ja niinpä joukkueen mukana onkin näkynyt uusia kasvoja mukavasti. YIlveksen T12-joukkueessa on nyt 26 tyttöä ja sarjaa pelataan edelleen kahdella peliryhmällä. Lisää tyttöjä otetaan kuitenkin mielellään mukaan joukkueeseen, koska ensi kaudelle YIlvekseen perustetaan taas lisää joukkueita ja näin ollen uusia vahvistuksia kaivataan mukaan.

YIlveksen T12-joukkue on aloittanut kevätkauden treenaamalla entiseen malliin etenkin pallonhallintaa, liikkeestä laukomista, syöttämistä liikkeestä/liikkeeseen, pelin avausta sekä paikan hakemista tyhjään tilaan. Joululoman aikana varmistui, että T12-joukkueen molemmat peliryhmät eli YIlves Punainen ja YIlves Valkoinen saavat pelata kevätkauden samassa lohkossa B, mikä on kaikin puolin hyvä juttu T12-joukkueen pelaajien ja toimihenkilöiden kannalta. Kevätkauden ensimmäiset sarjapelit pelataan Lammilla sunnuntaina 30.1.22, kunhan koronarajoitukset eivät estä turnauksen järjestämistä.

Mikäli uusia pelaajia haluaa tulla kokeilemaan joukkueen mukaan salibandyn pelaamista, alta voi lukea tarkemmin tammikuun tutustumistreeneistä. Myös tammikuun jälkeen uusien on mahdollista tulla kokeilemaan harjoituksiin, koska seurassa on ympäri vuoden kahden viikon kokeilumahdollisuus eri joukkueissa. Tervetuloa mukaan! Yhdessä olemme seura.