T15 tytöille 7-0 voitto sunnuntaina Oulunkylän tekonurmella lumimyrskystä huolimatta!
Julkaistu: 04.02.2019 00.00

T15 tytöille 7-0 voitto sunnuntaina Oulunkylän tekonurmella lumimyrskystä huolimatta!

T15 paketoi Talviliigan alkulohkon Helsingissä Oulunkylässä tyylikkäällä 7-0 voitolla PK-35 C-tytöistä. Aiemmista otteluista oli kertynyt kaksi niukkaakin niukempaa ja yksi selvempi tappio joten alkulohkon loppusijoitukseksi tuli 4. sija 5 joukkueen lohkossa.

Valmennukselle ja toimareille reissun valmistelu aiheutti päänvaivaa viikonlopun lähestyvän lumimyrskyn vuoksi. Oli epätietoisuutta kulkeeko junat ajallaan ja saako järjestäjä lämmitettävän tekonurmen kuntoon lumen keskellä. Klo 19 lauantai-iltana pelin pelaaminen sunnuntaina klo 15 varmistui kun sääennusteet tarkentuivat ja järjestäjä vakuutteli kentän olevan pelikunnossa. Loppujen lopuksi peli pelattiin pienessä lumimyrskyn jälkeisessä tihkusateessa hyvissä olosuhteissa auratulla ja harjatulla lämmitetyllä tekonurmella nollakelissä samaan aikaan kun Tampereella lumimyrsky vielä kasvatti lumikinoksia.

VR:kin onnistui joukkueen osalta, ei ollut pahemmin myöhässä. Paluumatkalla joukkueella kävi satumainen onni, kun S49 juna hajosi jonnekin Parkanon metsiin sen jälkeen kun tytöt oli päässeet Tampereelle.

Talviliiga jatkuu maalis-huhtikuussa sijoituspeleillä Oulunkylässä. Talviliigassa on saatu laadukkaita harjoituspelejä isolla kentällä ensi kesää varten, joten reissut ovat palvelleet hyvin tarkoitustaan.

Seuran uusimmat

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7