Ylöjärven Ilves T13 upeasti hopealle länsi-Suomen alueliigassa
Julkaistu: 13.10.2019 00.00

Ylöjärven Ilves T13 upeasti hopealle länsi-Suomen alueliigassa

T13 hopealle länsi-suomen alueliigassa syksyllä 2019.

Ylöjärven Ilveksen 2006-2008 syntyneet tytöt voittivat 13.10. syyskierroksen viimeisessä pelissään hienosti FC Rauman vieraissa 3-1. Tasapeli olisi riittänyt varmistamaan hopeat, mutta tyttöjen itseluottamus oli kovalla tasolla ja matsi hoidettiin väkisin kotiin. Näin varmistettiin historialliset hopeamitalit tuliaisina Ylöjärvelle!

Kevätkierroksella jo saatiin viitteitä sarjan tasaisuudesta ja omasta vahvasta tasosta. Pystyimme haastamaan kovia joukkueita ja peli- ja harjoittelumotivaatio pysyi korkeana koko kauden ajan. Lisäksi vastuuta jaettiin leveällä rintamalla. Pelipaikkoja ei lukittu kokonaan ja mm. maalivahteja esiintyi kevään 11 matsissa kokonaista yhdeksän ! Joukossa kaksi täysin ensikertalaista maalivahtia !

Syyskierros alkoi vakuuttavalla kuuden ottelun voittoputkella ja vasta kärkijoukkueiden kohtaamisessa (IlvesT07) koimme ensimmäisen tappiomme. Tuossa matsissa meillä oli mahdollisuutemme ja maalintekopaikolla olimme vastustajaa useammin, mutta mm. vastustajan veskari huipputorjunnoillaan esti voittomme. Urjalasta haimme myös oppia, mm. vastustajan 3-3-1 pelitavasta ja oman pelin mukautuvuudesta.

Mahtava, elämyksellinen kausi siis takana ja enemmän kuin innostavaa jatkaa talviharjoittelua uudessa omassa hallissa!

Kiitos kaikille tytöille, vastustajille, vanhemmille, toimihenkilöille, taustoille ja Ylöjärven Ilvekselle tuesta ja kannustuksesta kauden aikana!


Seuran uusimmat

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7