FC Kontu - YIlves

Oulunkylän tekonurmi

T15 tytöille Helsingin Talviliigan avauksessa 1-2 tappio FC Kontua vastaan

Ylöjärven Ilveksen T15 tytöt osallistuvat talven 2018-2019 aikana Helsingin Talviliigaan jossa pelaamme talven aikana yhteensä 7 peliä Oulunkylän tekonurmella.

Uusi 04-05 T15 tyttöjen joukkue avasi talviottelukauden ensimmäisellä Talviliigan pelillä 27.10. lauantana Oulunkylän tekonurmella. Matka peliin taittui mukavasti VR:n kyydillä Oulunkylän asemalle josta siirryttiin ekologisesti 10 min kävellen kentälle.

Avausvastukseksi sarjassa asettui itä-Helsingin yhdistelmäjoukkue FC Kontu / EastUtd T04 YJ2 jossa oli mukana pelaajia Kontusta, Vuosaaren Viikingeistä ja Lauttasaaren Pallosta. Vastustaja oli rutinoitunut 04-syntyneiden tyttöjen joukkue, joka pelasi jo viime kesän kokonaisuudessaan 11vs11 peliä täydellä kentällä Uudenmaan piirin T14 Ykkösessä joka vastaa Tampereen alueen Liigaa.

Y-Ilves aloitti pelin hyvin, Lumi viimeisteli upeasti etunurkkaan jo 30 sekunnin kuluttua alkuvihellyksestä. Ensimmäisen erän hallinta oli Y-Ilveksellä. Toisessa erässä vastustaja alkoi pelaamaan fyysisemmin ihmeteltyään meidän peliä alussa ja jäimme hieman alakynteen. Tasoitus syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta ja vastustajan voittomaali minuuttia ennen loppua harmittavasti vastahyökkäyksestä kun juuri oli saatu purettua epäsuoran kulmapotkun paine omalla maalillamme jossa vastustaja ampui kahdesti ylärimaan.

Kaiken kaikkiaan hyvä avaus talviliigaan huolimatta tappiosta etukäteen arvioiden lohkon parasta joukkuetta vastaan. Talviliigan seuraavat pelit ovat 17.11. lauantaina jolloin pelaamme kaksi peliä FC Espoo T04 United ja I-HK T05/06 Sinistä vastaan.