P20 aloitti sarjakauden vierasvoitolla
Julkaistu: 27.04.2019 00.00

Vaikka P20 joukkueen sarja-avaus Somerolla pelattiin vuoden aikaan nähden troopisessa säässä, kesti vierasjoukkueella kolme varttia saada kaikki neljä sylinteriä käyntiin.

Ensimmäinen puoliaika lähti tunnustellen käyntiin ja maalipaikkoja syntyi molempiin päihin. Hyvistä paikoista huolimatta avausmaalia saatiin odotella melkein puoli tuntia ennenkuin Vili Somppi avasi maalihanat. Avauspuolikkaan loppupuoliskolla SoVo sai pelin juonesta enemmän kiinni ja pääsi jakson lopun painotuksella iskemään kahdesti ja tauolle mentiinkin sitten lopulta kotijoukkueen 2-1 johtoasemassa.

Toisen puoliajan alku olikin sitten vierasjoukkueen totaalista näytöstä, mutta pallon saaminen maaliin asti oli vielä vaikeaa. Vaihtomiehenä puoliajalta irti päästetty Valtteri Kotti ohitti vastustaja maalivahdin kuitenkin kahdesti (59. min + 73. min). SoVon puoliajan ensimmäinen hyökkäys johti kahteen kulmapotkuun, joista jälkimmäisen maalinedusruuhkasta SoVo tasoitti pelin 3-3. Ottelun ratkesi kuitenkin loppuminuuteilla, kun ensin Vili teki toisen maalinsa ja lisäajalla saadun rankkarin pisti kalaverkkoihin joukkueen kapteeni Aleksi Anttila.

Bussimatkalle kohti Ylöjärveä pakattiin mukaan näin ollen täysipistepotti ansaitulla 3-5 (2-1) vierasvoitolla.