Jalkapallojoukkueiden toimintamaksut


P/T 12-20 - 67,00 € / kk
P/T 10-11 - 57,00 € / kk
P/T 7-9 - 47,00 € / kk
Aloittavat ikäluokat - 37,00 € / kk


Ylöjärven Ilveksen toimintamaksuun sisältyvät seuran hallinnolliset kulut (työntekijöiden palkkakulut, toimiston vuokra- ja ylläpitokulut, kirjanpidon ja taloushallinnon kulut, muut yhteiset järjestelmät), Ilves-yhteistyö, sarjojen osallistumismaksut, toimihenkilöasut, toimihenkilöiden koulutukset, toimihenkilöiden kulukorvaukset, ympärivuotiset viikoittaiset harjoitusvuorot sekä yhteiset harjoitusvälineet.

Muiden kulujen (ensiaputarvikkeet, henkilökohtaiset vaatteet ja varusteet, leirit, muut tapahtumat tai tilaisuudet, Palloliiton laskuttamat erotuomarikulut, pelinohjaajapalkkiot, turnaukset, valmennusrahat, ylimääräiset erotuomari- ja pelinohjaajamaksut sekä ylimääräiset harjoitus- ja pelivuorot) osalta ikäluokka tai joukkue määrittelee itse oman joukkuemaksunsa suuruuden.

Kuukausimaksulaskutukseen liittyvät keskeiset periaatteet

• Kuukausimaksut laskutetaan aina kunkin kalenterikuukauden viiden ensimmäisen päivän aikana ja eräpäivä on kuun viimeinen päivä. Poikkeuksena ovat työntekijöiden loma-ajat tai pidemmät sairaslomat.
• Kuukausimaksut maksetaan aina laskukohtaisella viitenumerolla. Vanhalla viitenumerolla ei voi maksaa tulevien kuukausien laskuja.
• Uudella pelaajalla on oikeus kahden kalenteriviikon mittaiseen kokeilujaksoon. Mikäli pelaaja liittyy mukaan toimintaan kokeilujakson päättymisen jälkeen, joukkueenjohtaja lisää hänet Jopox-jäsenrekisteriin kokeilujakson päätyttyä ja ilmoittaa uudesta pelaajasta sähköpostitse toiminnanjohtajalle.
• Uudelta pelaajalta laskutetaan aina se kuukausi, jolloin hän on aloittanut kokeilujakson. Ensimmäisen kuukausimaksun yhteydessä pelaajalta laskutetaan myös kuluvan vuoden vuosikohtainen jäsenmaksu.
• Toiminnassa noudatetaan kahden kuukauden irtisanomisaikaa (meneillään oleva kuukausi ja kaksi seuraavaa kuukautta). Koskee myös tauolle jääviä pelaajia, joiden on kuitenkin mahdollista jatkaa irtisanomisaikaa sen ollessa käynnissä. Poikkeuksena lääkärin kirjoittamat lausunnot tai todistukset, jotka käsitellään tapauskohtaisesti. Pelaajan vanhemmat lähettävät irtisanoutumisilmoitukset suoraan toiminnanjohtajalle, joka poistaa pelaajan Jopox-järjestelmän listoilta irtisanoutumisajan umpeuduttua. Vanhempien tulee kuitenkin informoida asiasta oman ikäluokan joukkueenjohtajaa ennen virallista ilmoitusta.
• Pelaajan siirtyessä toiseen seuraan noudatetaan kuukausimaksujen osalta edellä mainittua kahden kuukauden irtisanomisaikaa.
• Maksujen tarkistus tehdään seuran toimesta kahdesti vuodessa, maaliskuussa ja syyskuussa.
• Seuraavan vuoden jäsenmaksut laskutetaan aina loppuvuodesta marras- tai joulukuun toimintamaksulaskun yhteydessä.

Pelaajat huolehtivat itse oman pelipassin ja vakuutuksen voimassaolon Suomen Palloliiton ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Huolehdittehan myös siitä, että yhteystietonne ovat ajan tasalla Jopox-jäsenrekisteripalvelussamme. Toimitamme toimintamaksulaskut vielä toistaiseksi sähköpostitse, joten tästä syystä on äärimmäisen tärkeää, että seuralla on ajan tasalla olevat yhteystiedot.

Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.