Jalkapallojoukkueiden toimintamaksut 1.10.2023-30.9.2024

Ikäluokkajoukkueiden toimintamaksut:
P2017 51€ /kk
P2016 51€ /kk
P2015 53€ /kk
P2014 54€ /kk
P2013 53€ /kk
P2012 69€ /kk
P2011 69€ /kk
P2010 69€ /kk

P2009 59€ /kk
P2007 61€/ kk

T2015-2016 51€ /kk
T2014 54€ /kk
T2013 54€ /kk
T2012 65€ /kk
T2011 69€ /kk
T2007-2008 56€ /kk

Toimintamaksu muodostuu ikäluokan käyttämien olosuhteiden määrästä ja laadusta.


Ylöjärven Ilveksen toimintamaksuun sisältyvät seuran hallinnolliset kulut (työntekijöiden palkkakulut, toimiston vuokra- ja ylläpitokulut, kirjanpidon ja taloushallinnon kulut, muut yhteiset järjestelmät), Ilves-yhteistyö, sarjojen osallistumismaksut, toimihenkilöasut, toimihenkilöiden koulutukset ja kulukorvaukset, ympärivuotiset viikoittaiset harjoitusvuorot sekä yhteiset harjoitusvälineet.

Muiden kulujen (ensiaputarvikkeet, henkilökohtaiset vaatteet ja varusteet, leirit, muut tapahtumat tai tilaisuudet, Palloliiton laskuttamat erotuomarikulut, pelinohjaajapalkkiot, turnaukset, valmennusrahat, ylimääräiset erotuomari- ja pelinohjaajamaksut, ylimääräiset harjoitus- ja pelivuorot, mahdolliset yhteiset lisävarusteet ja -tarvikkeet) osalta ikäluokka tai joukkue määrittelee itse oman joukkuemaksunsa suuruuden.

Kuukausimaksulaskutukseen liittyvät keskeiset periaatteet

• Kuukausimaksut laskutetaan aina kunkin kalenterikuukauden viiden ensimmäisen päivän aikana ja eräpäivä on kuun viimeinen päivä. Poikkeuksena ovat työntekijöiden loma-ajat tai pidemmät sairaslomat.
• Kuukausimaksut maksetaan aina laskukohtaisella viitenumerolla. Vanhalla viitenumerolla ei voi maksaa tulevien kuukausien laskuja. Ylisuoriutuneet maksut palautetaan aina maksajan tilille takaisin.
• Uudella pelaajalla on oikeus kahden kalenteriviikon mittaiseen kokeilujaksoon. Mikäli pelaaja liittyy mukaan toimintaan kokeilujakson päättymisen jälkeen, joukkueenjohtaja lisää hänet Jopox-jäsenrekisteriin kokeilujakson päätyttyä ja ilmoittaa uudesta pelaajasta sähköpostitse seuralle (laskutus@ylojarvenilves.fi).
• Uudelta pelaajalta laskutetaan kuukausimaksu meneillään olevalta kuukaudelta, jos pelaaja on tullut mukaan joukkueeseen kuukauden 15. päivään mennessä. 15. päivän jälkeen aloittaneilta pelaajilta laskutetaan ensimmäinen kuukausimaksu seuraavana kuukautena. Huom! Aloituspäivämääräksi lasketaan kokeilujakson ensimmäinen päivä. Ensimmäisen kuukausimaksun yhteydessä pelaajalta laskutetaan myös kuluvan vuoden vuosikohtainen jäsenmaksu. Kuluvan vuoden seuran jäsenmaksua ei laskuteta syyskuussa tai myöhemmin aloittaneilta pelaajilta.
• Toiminnassa noudatetaan kuukauden irtisanomisaikaa (meneillään oleva kuukausi ja seuraava kuukausi). Koskee myös tauolle jääviä pelaajia, joiden on kuitenkin mahdollista jatkaa irtisanomisaikaa sen ollessa käynnissä. Poikkeuksena lääkärin kirjoittamat lausunnot tai todistukset, jotka käsitellään tapauskohtaisesti. Pelaajan vanhemmat ilmoittavat irtisanoutumisesta suoraan joukkueenjohtajalle, joka poistaa pelaajan Jopox-järjestelmän listoilta irtisanoutumisajan umpeuduttua.
• Pelaajan siirtyessä toiseen seuraan noudatetaan kuukausimaksujen osalta edellä mainittua kuukauden irtisanomisaikaa.
• Maksujen tarkistus tehdään seuran toimesta kahdesti vuodessa, maaliskuussa ja syyskuussa.
• Seuraavan vuoden jäsenmaksut laskutetaan aina loppuvuodesta marras- tai joulukuun toimintamaksulaskun yhteydessä.

Pelaajat huolehtivat itse oman pelipassin ja vakuutuksen voimassaolon Suomen Palloliiton ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Huolehdittehan myös siitä, että yhteystietonne ovat ajan tasalla Jopox-jäsenrekisteripalvelussamme. Toimitamme toimintamaksulaskut vielä toistaiseksi sähköpostitse, joten tästä syystä on äärimmäisen tärkeää, että seuralla on ajan tasalla olevat yhteystiedot.

Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7