Otteluennakko Ilves FS- Yilves
Julkaistu: 21.01.2021 00.00

Otteluennakko Ilves FS- Yilves

Ylöjärven Ilves matkaa sunnuntaina 24.1. läpi rantatunnelin Kauppi Sports Centerin parketille kohtaamaan paikallisvastustaja Ilves FS:n. Päävalmentaja Jaakko Laitisella on syytä leveään hymyyn edellisen Kaustisella voitetun vierasottelun jälkeen. Loppulukemat 0-12 eivät jätä selittelyille tilaa. Tehokkaimpina pisterosvoina toimivat Tiia Juntikka (3+3), Mira Teittinen (3+1), Matilda Herranen (2+2) ja Tiina Pöyry (2+1). Sijoitus sarjataulukon kärkipaikalla ei olekaan lajia seuraaville yllätys. Liekeissä oleva Tiia Juntikka tulee tasaisen vauhdin taulukolla tekemään Suomen ennätyksen pistepörssissä. Nyt 12 ottelun jälkeen koossa on jo hurjat tehopisteet 25+10=35 ja ylivoimainen ykköspaikka! Jos löytyy tehoja Ilves FS:ltä, löytyy myös puolustuspelaamisessa korkeaa laatua huippuvireessä olevan mv Emiilia Syväsen johdolla. Joukkueelle on tehty tähän mennessä ainoastaan 18 maalia.

Syyskierroksen keskinäisessä kohtaamisessa Ylöjärven Ilves jäi kotisalissaan nollille ja hävisi karusti 0-2 -lukemin. Ilves FS:n molemmista maaleista vastasi tuolloin Tiina Pöyry. Ylöjärven Ilves voitti edellisen kotiottelunsa FC Sport-j:tä vastaan 6-3 koko joukkueen hyvän esityksen päätteeksi. Tasakentällisin päästettiin ainoastaan yksi maali, joten kaivattu parannus puolustuspelin osalta saatiin aikaiseksi. Heidi Linjamaa teki ottelussa jälleen hattutempun nostaen kauden maalisaldonsa lukemaan 12. Puolustuspelin pitää kuitenkin olla priimakunnossa Ilves FS:ää vastaan, muuten tulee nuha.

- Ylöjärven Ilveksen päävalmentaja Vesa Parviainen, kevätkierros avattu ja sijoitus nousi voiton ansiosta viivan yläpuolelle? "Kevätkierros lähti tosiaan mukavasti voitolla liikkeelle. Vahvasti näyttää siltä, että 5 joukkuetta taistelee paikasta viivan yläpuolella ja yhdelle jää valitettavasti luu kouraan. Yhdenkin voitetun pelin merkitys sen kuin kasvaa loppupelien osalta." - Voitto kotisalissa vahvavireisestä FC Sport-j:stä, kommentit voitosta? "Suomen aurinkoisin paikka ei lauantaina ollutkaan Vaasa, vaan Ylöjärvi. Ehjä esitys kaiken kaikkiaan, kun pelaajat näyttivät parasta osaamistaan ja venymiskykyä. Haluttiin ottaa revanssi ja voittaa ottelu. Saatiin kuin saatiinkin ne Lego-palikat kohdilleen." - Seuraavaksi Ilves FS Kaupissa, millaista värityskirjan sivua lähdetään värittelemään, kun Ilvestä ei ole nykymuotoisessa liigassa vielä koskaan kaadettu? "No ei ainakaan ole mitään syytä rumaa peikon kuvaa alkaa maalailla. Ilves FS on toki yksi sarjan isoimpia linnoituksia ja MasterChef Laitisen keittokirjasta löytyy taatusti toinen toistaan purevampia reseptejä vastustajien harmiksi ja haitaksi. Pisteiden saaminen Ilvekseltä ei ole koskaan yksinkertaista, mutta iloisin mielin lähdemme taas kerran haastamaan."


Viime pelin raportti ja maalikooste:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#naf...


Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7