Otteluennakko Yilves- FC Sport- j.
Julkaistu: 15.01.2021 00.00

Otteluennakko Yilves- FC Sport- j.

Tulevana lauantaina Ylöjärven Urheilutalolle saapuu Vaasan ylpeys FC Sport-j. Valmentaja Sanna Keromaa on saanut joukkueensa hyvään liitoon ja kiitoon ja etenkin ykköskentän Vitikka- Lahtinen-Hakala-Rintanen peli on loksahtanut kohdilleen. Peräpään lukkona on vakuuttavasti pelannut maailmanluokan veskari Lotta Rosenström, joka on tuttu jalkapallon puolelta liigasta niin HJK:n kuin nykyisen seuransa PK-35:kin riveistä. FC Sport-j:n esitykset ovat olleet vakuuttavan vahvoja ja joukkue nähdäänkin varmuudella kevään pudotuspeleissä. Tähän mennessä joukkue on pelannut 2 ottelua Ylöjärven Ilvestä vähemmän, mutta saalistanut peräti 17 pistettä.

Syyskierroksen keskinäinen ottelu Vaasassa päättyi pisimmän kaavan kautta 3-2 (vm 1-0), ja. 2-2, 2-2 (1-0) FC Sport-j:n hyväksi. Edellisessä pelissään vaasalaiset kaatoivat kotonaan ACE:n 6-4 halliten ottelua. Ylöjärven Ilves puolestaan voitti edellisen kotiottelunsa 7-4, kun KP-V kaatui Rosa Sirénin ja Heidi Linjamaan hattutemppujen sekä Sini Sutisen hienon vaparimaalin ansiosta. Puolustuksen osalta pitää otteita kuitenkin pystyä parantamaan huomattavasti, koska FC Sport-j:n hyökkäyskalusto on äärimmäisen tulivoimaista ja sen kanssa ei ole varaa leikkiä.

- Ylöjärven Ilveksen päävalmentaja Vesa Parviainen, syyskierros pelattu ja sijoitus sarjassa tällä hetkellä pudotuspeliviivan alapuolella tasapistein KaDy:n kanssa? "Raskas ja vaihtelevasti sujunut syksy ja 7 vieraspeliä takana tosiaan. Aina voidaan jossitella isommasta pistepotista, mutta se on turhaa. Nyt päästään keskittymään pelaamiseen enemmän kotisalissa. Kevään auringonpaistetta ja lisää sarjapisteitä taulukkoon odotellaan hyvillä mielin" - Voitto edellisestä pelistä KP-V:n kustannuksella, mietteet voiton jälkeen? "Sarjassa ei todellakaan ole helppoja pelejä; yhtään ei voi antaa siimaa tai palloa kaivetaan omasta verkosta. Tärkeä voitto kuitenkin kaiken kaikkiaan, turha sitä on kieltää. Paikkoja pystyttiin luomaan kiitettävästi, mutta viimeistely pitää saada vielä paremmaksi. Katseet on jo suunnattu seuraavaan otteluun." - Seuraavaksi FC Sport-j rantautuu Urheilutalon parketille. Löytyykö Lego-laatikosta sopivat palikat pisteiden saamiseksi? "Vastus kovenee varmasti edellisestä pelistä. Sovitellaan viikko palikoita kohdilleen ja lauantaihin mennessä saataneen myös jotain valmista aikaiseksi. Luottavaisin, iloisin mielin lähdemme kivikovaa FC Sport-j:tä haastamaan. Kotiyleisön äänekästä tukea tietty tässä kaipaillaan kovasti, sillä futsal on edelleen parasta paikan päällä."

Koronarajoitusten vuoksi ottelu joudutaan pelaamaan ilman yleisöä, mutta peliä voi seurata suorana striimilähetyksenä maksutta Ylöjärven Ilveksen YouTube-kanavalta.

Ottelulehtinen 2020-2021 (2).pdf

Viime pelin raportti ja maalikooste:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#naf...


Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7