Otteluennakko Yilves- Team Vanpa
13.1.2020 10:55 Uutiset / Naiset FS

Kuva: Jimi Soinila Photography

Sunnuntaina 19.1.2020 Ylöjärven Ilves matkustaa Team Vanpan vieraaksi Tikkurilan urheilutalolle

Sarjaa on jäljellä enää 8 ottelua. Jokaisella pelillä tulee olemaan entistä suurempi merkitys sarjataulukon sijoituksen suhteen. Takaa tullaan vilkku päällä etupäässä Team Vanpan toimesta ja edellä mennään kovaa kyytiä karkuun. Molemmat joukkueet hamuavat vähintään suoraa sarjapaikkaa. Pahaksi ei laiteta myöskään jatkopelejä kummassakaan leirissä. Ottelu tulee olemaan molemmille joukkueille enemmän kuin kuuden pisteen arvoinen.

Team Vanpa kylvetti Ylöjärven Ilveksen viime keväänä Tikkurilassa karuin luvuin 7-3. Ylöjärven Ilves onnistui puolestaan voittamaan syyskierroksen avauksessa Vanpan numeroin 6-3. Team Vanpalta oli edellisessä FC OPA vieraspelissä liekeissä Jenna Front tehoin 2+1. Joukkueesta löytyy muutoinkin tasoa ja tehoja laajalla rintamalla kapteeni Jasmin Stubben johdolla.

FTK ryösti edellisestä pelistä Ylöjärveltä pisteet pohjoiseen Anna Keräsen johdolla. Hyvä ensimmäinen jakso ei vaan yksinkertaisesti tule riittämään näissä karkeloissa. Joukkueella on nyt aikaa pari viikkoa kasvojen pesuun ja pelisukkien kasaan parsimiseen. Kaikki ennusmerkit osoittavat mielenkiintoisen ja merkityksellisen pelin olevan luvassa. Näistä peleistä pitää oppia nauttimaan.

Päävalmentaja Vesa Parviainen, pyhänä paikkana pidetystä kotisalista ryövättiin kaikki pisteet pohjoiseen? "Näin kävi. Hyvä ensimmäinen jakso ei antanut sellaista kuvaa. Sitten saatiin kaikki se mitä ansaittiin toisella jaksolla. Ei peli saa seota ja lopahtaa tuolla tavoin. Jäätiin telineisiin ja turistiksi. Pitää nyt vielä katsoa peli uudestaan ennen lisäkommentteja. Tietty tappio harmittaa muttei sitä parane päästää liikaa tunteisiin. Keskitytään nyt vain ja ainoastaan seuraavaan tapahtumaan."

Tällä kertaa matka etelään Vanpan vieraaksi. Mitä kikkoja löytyy pistesalkun täydennykseen Tikkurilaan? "Ihan ensiksi pitää tiedostaa vastaan asettuvan joukkueen olevan hienossa iskussa. Emme voi emmekä saa sortua mihinkään kikkailuun. Tasainen ottelu tulee olemaan luvassa ja ratkeaa todennäköisesti kuuluisiin pieniin asioihin. Asennetta pitää löytyä. Kaikki on jälleen kerran meillä omissa jaloissa ja käsissä."

Viime pelin raportti ja maalikooste:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#nafuli_10_2019   
Lisää uutisia
Futsal
«  Syyskuu   »