Otteluennakko FTK- Yilves
11.12.2019 18:15 Uutiset / Naiset FS

Kuva: Jimi Soinila Photography

Ylöjärven Ilves kohtaa ensin FTK:n Torniossa lauantaina 14.12 ja uudestaan 6.1.2020 Ylöjärvellä

Football Team Kemi-Tornio (FTK), Tornio. Kaudella 2018-19 runkosarjan 6. Kestomenestyjä sarjassa. Viime kauden ykköstykin Tiia Juntikan siirryttyä Ilves FS riveihin uusi kapteeni Anna Keränen on ottanut ansiokkaasti isoa roolia Sanna Raution, Tuuli Alamikkotervon ja Iida Mäki-Ison sekä Maria Ollilan säestäessä. Joukkueen vankat taustat vahvistuivat kesän mittaan entisestään fysiikkavelho Heikki Alasaukko-Ojan liityttyä joukkueen toimintaan mukaan. Tasaisuudellaan tälläkin kaudella Liigan kärkikastissa oleva joukkue.

Edellisessä ottelussa FTK otti voiton vieraissa FC OPA:sta lukemin 4-6. FTK kotikenttä, Putaan Liikuntahalli on tuttu paikka Ylöjärven Ilvekselle. Sarjassa lähestytään puoliväliä. FTK ja YIlves ovat sarjataulukossa tasapisteissä. Seuraavat kaksi keskinäistä peliä tulevat olemaan erittäin tasaisessa sarjassa ns. kuuden pisteen otteluita ja tulevat antamaan hyvin pitkälle suuntaa kevättä ajatellen. Panosta ei tule puuttumaan.

Päävalmentaja Vesa Parviainen, Isolta Ilvekseltä ei saatu pisteitä? " Ei. Ilveksen tähdet saatiin pimennettyä. Tiedettiin etukäteen että kyseessä on pienten marginaalien, maalin peli. Näytön paikka teeman mukaisesti hyvä kasvojen pesu Espoon "ohi peliin". Joukkue osoitti että olemme lähempänä sarjaa johtavaa joukkuetta. Mutta jollet tee maaleja et vaan voi voittaa pelejä. Toinen peli ilman maaleja voisi jotakin huolestuttaa muttei meitä. Kaksi kierrosta sitten olimme sarjassa eniten maaleja tehnyt joukkue. Ei tehot mihinkään kadonneet ole vaikka hiljaista onkin ollut."

Matka jatkuu nyt pohjoiseen FTK:n vieraaksi. Pitkä, perinteinen reissu tulossa. Millä pisteet otetaan bussiin paluumatkalle ? "Ilves pelin tekemisen asenne pitää saada bussiin mukaan ja siirrettyä se Tornioon asti. Jokainen peli on kuin pudotuspeli. Kaikki joukkueet tarvitsevat yhtä lailla pisteitä tavoitteena jatkaa otteluita mahdollisimman pitkälle kevääseen. FTK ei todellakaan tee poikkeusta asian suhteen. Haaste on hieno."

Edellisen pelin raportti ja maalikooste:

http://www.yilvesnaiset.net/   
Lisää uutisia
Futsal
«  Syyskuu   »